Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rijeka, napisala bi ja nešto o tom cvijetiću, ali... nemam pojma kako se zove.
Sjemenke su kupljene u Njemačkoj, pisalo jednogodišnja biljka, ali nama je ova već 2 zime preživjela. Vidim da joj dosta bolje prija hladnije nego one ljetne vrućine. A sada i svima dobra večer!!! Naše male ručice večeras bile vrijedne i evo što smo napravile (naravno, mamina školarka): ![]() ![]() ![]() Znam da smo tek trebale sutra, ali... tko bi dočekao taj dan. Otkako je vidjela kaj dugokosa istovara iz auta nije bilo mira dok svijećice se nisu zapalile. Sutra još društvo stavimo, naravno nekakvo strašilo! ![]() Dugokosa, čuvaj se!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
ajme ca je ovo, krasno je i ja bin to kako se odrzava i kad cvate i tako to.....pisi, poseban pozzzzz maloj skolarkici
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]()
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Korjenko, čini mi se da je sveki taj luk kupila u Bauhousu ili nekom sličnom centru na vrtnom odjelu. Ja sam jednu željeznu pergolu sa ptićicom kupila u Bauhousu, ali tada nisam gledala lukove.
Što se tiče kvalitete izrade, vjeruj mi da su imali pravo kad su rekli da se napravi u kućnoj radinosti. Dok smo ovaj luk slagali uvidjela sam da baš i nije tak stabilan. Srećom stoji na zaštićenom području od vjetra, pa bu valjda izdržal! ![]() Meni su inače ljepši drveni lukovi, samo što su uži nego ovi! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidjela sam u tvom vrtu željeznu konstrukciju (luk) po kojem pužu ruže. Ja to planiram druge godine u svom vrtu ali ne znam gdje nabaviti. Gdje si ti nabavila? Imali su to u Rijeci na Florijani i kad sam pitala gdje nabavljaju rekli su mi da je to najbolje napraviti doma ???
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Noćas sanjam tritome naprstak, krumpir, plox, alyssum, rudbekije, pupavice, a naročito campanule - pa još plave. Ma draga moja ti si jedno veliko
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, vidim da si se već kvalitetno pripremila za radni vikend!
![]() ![]() Malosrce, danas sam vidjela hebe ispred cvjećarnice koja i nema baš preveliki izbor cvijeća. Čini mi se da su ona sada sezonske, ja se zaljubila u šatiranu. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malosrce imam je i ja, a kupila sam je u cvjetarni, a ima ih i na tržnici, a bila ih je hrpa na sajmu, samo ja nisam znala to prepoznati - tražila sam Veroniku, a nisam znala da je to to.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
andrea, što mi je zapela za oko
ova heba...
gdje su ju nabavila,
gdje je ima za kupiti...
|
|
![]() |
|
Andrea sve sam lijepo ponovo pregledala, isprintala slike mojih budućih biljkica, kojima se veselim i želim da što prije dođe proljeće, kako bi uživala u ljepoti istih.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dogovoreno i ne zaboravi kramp staviti na ogradu. Bila sam ti 2005. god u Samoboru, u nekom centru koji ima cvjećarnu u prizemlju. Išla sam u posjetu nećaku sa cvjetićem. Možda ga poznaješ sladak,smeđ,plave oči,visok oko 185cm
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sve kaj si navela i ja volim! ![]() Uh, sad već imamo 4 veća centra, pa ne znam na kojeg misliš, ali u strogom centru sam ispod kapele Sv. Jurja. Nudim i koju zgodnu šetnjicu! ![]() Stavila bum na ogradu kakav kramp, da lakše nađeš! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
susjedu svaka cast na hrabrosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imaš jako lijepog cvijeća, čak neke primjerke prvi put vidim.Prekrasna kolekcija.
![]() Ništa se ti nebrini, čim završim kod sebe, i dok sam prljava s lopatom do tebe. Vađenje može potrajati. Volim kavu, dugo spavati i udoban krevet. Jesi li možda blizu onog trgovačkog centra, da ne lutam? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Vjerovatno se riješio žene (mene na to asocira štijača i osmjeh). Sigurno ih on nije jeo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Vjerojatno ću ga staviti u podrum jer u kući mi sve propadne. Nije pogodna za biljkice baš (stara montažna kuća
![]() E, da, sjetila sam se da sam vidjela susjeda sa štihačom i osmijehom, nakon obroka onih gljiva! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zamisli ima ga i ja, dobila od naše drage Šeflere!!!
![]() Pravo je
![]() Da li ga unosiš u kuću ili u podrum???
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Andrea i u mene gljiva ima - ajd javi jel susred nasmijan
![]() ![]() A što se cvijeća tiče- bravo, bravo, bravo
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Proljeće, da je taj cvijet što ima i admin. Od njega smo ga i dobili.
Još ga nisam unjela u toplije, ali kad ću sve cvijeće tad ću i njega. ![]() |
|
![]() |
|
Cvijeće ti je super Da li je unosiš u kuću i kada??? Da li je to onaj veliki grm što ima i admin cvjeta plavo???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |