Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razglednice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

razglednice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
Korisnik
Poruka
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 17:31
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 17:34
Slatnica
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 19:02
E pa korijenko će morati komentirati iza mene, jer sam ja prva vidjela ovu ljepotu,  viđenu slavonskim okom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 19:30
....ali onaj kamin od andree joooooooooooj da mi ga je staviti va moj vrtic
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 19:33

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 19:52
malo uvoda da ce zima uskoro doći. slikano je na kupresu od 10.2-17.2.2005

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 20:02

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 20:13

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 20:21

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 15:40
Slavonko, velika hvala za slike Oliba, ovo budi lijepe uspomene iz djetinstva, dok sam bila jako mala odlazili smo obavezno u Primošten a kasnije kao trinejđerica na Olib u kuću mamine rođakinje obavezno u osmom mjesecu 15 dana oko Velike gospe ( oni imaju tamo veliku feštu u luci za taj dan). Vjerojatno je sada puno promijenjeno jer u ono vrijeme cca prije 20 godina bilo je jako malo turista i nigdje ničega, pravi odmor, samo sunce i more. Koji put smo znali prelaziti otok na drugu stranu da se kupamo na Slatinici. Već puno godina planiramo otići opet,sada ja sa svojom familijom ali znaš kako je kad živiš na moru, onda si prekomotan i ljetovanje uvijek pada na neko zadnje mjesto. Ali ja se nadam, nadam i nadam pa to je tako blizu .....Tongue
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 17:33
Iduće godine ću malo bolje slikat pa staviti bolje slike.Mogu ti reć da svake godine ima sve više turista i jako puno ljudi sa obiteljima dolazi svake godine,iznajme si kuću na desetak godina.A Slatinica mi je super zbog djece,je da treba dosta pješačit do nje ali isplati se.Smile
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 21:00
kud ste navalile sa tim zimskim slikama,odmah pojačavam grijanje.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 21:02
kud ste navalile sa tim zimskim slikama,odmah pojačavam grijanje.    
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 22:12
Evo nešto malo drugačije. Šetajući uz more često nailazim na drvene barke, koje nikada više neće zaploviti.
Danas je era plastičnih barki, lakše su za održavati jeftinije, sve je oko njih jednostavnije.
No drvene barke imaju ono nešto - imaju dušu.
Ove na žalost ni to.

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 22:33
svaka cast na ovim slikama...i meni ovakve barke nekako griju dusu...
pregledala sam i ostale slike,super...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 23:12
Danas šetnja Klenovicom do Smokvice uz more gdje je to bilo moguće.

Početak današnje šetnje trebala je biti uvala Žrnovnica, duboko usječena u kopno, no na žalost pristup nije dozvoljen ni s kraja, a niti s mora pa smo je samo mogli u daljini slikati iz Klenovice

T ništa ne umanjuje ljepotu ovog predivnog mjesta ,pa bacamo pogled natrag prema Povilama

Ovo mjesto vjerojatno ljeti vrvi kupačima, ali sada smo se samo mogli diviti prekrasnom krajoliku

Iako je obala pristupačna do nje treba doći po bodljikavom kamenju, pa čisto sumnjam da se netko ljeti sunča sjedeći na istome

Natrag prema mjestu puno borove šume, oko čijih debala se na puno stabala penje bršljan

Još uvijek se vidi da nas jesen nije napustila, iako je dan bio pravi proljetni

I natrag do lučice Klenovica. Kažu da je Klenovica najribarskije mjesto na ovom dijelu obale, pa je tu uvijek vezano dosta brodica.

Nedaleko obale je otočić, ustvari hrid Sv.Anton, na kojem je svjetionik, a spojen je nasipom s obalom , a nanjemu je i obnovljena tunera, pa smo do njega prošetali.

Nastavili smo put lijepo uređenom pješačkom stazom do mjesta Smokvica, uglavnom vikendaško naselje.
Natrag smo se vratili istim putem jer alternativa (osim magistrale) ne postoji, no kako je krajolik zbilja prekrasna to nam nije smetalo.

RIJEKA

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 20:09
već se stoti put ponavljam ali opet moram reći , da neću prežalit što se nisam odselila na more kad sam imala priliku , ali mm je ponekad tvrdoglav , a danas mu je žao . ali to je tak kad muški neće slušati žene .ali............ko zna , možda jednog dana kad ostanemo sami i ja budem uživala u ljepotama morske obale -treba se nadati
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 01:46
Super mi je tema. Baš sam se naputovala sa vama svima. Triša me uvijek oduševi sa svojim slikicama, ali i ostali ste super. Na žalost MM nije od putovanja, pa smo mi doma. Dok on vježba palac na daljincu ja sa vama putujem po svijetu. Andrea 01, imanje obitelji Janković nisam vidjela iako mi je blizu, ali koliko znam sada je prodano pa neznam što će biti od njega.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 21:25
smile141  za sve slike !!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 20:01
U susret proljeću i ljetu evo malo slika s Otoka Krka.
Kad pređete most i nađete se na otoku, odmah s lijeve strane cesta vas vodi u staro trajektno pristanište Voz.
Ljudima još uvijek jako interesantno za provest vikend, doći na kupanje (s autom na plažu), nema previše ljudi, a na dva mjesta može se preći s jedne strane otoka na drugu.

Spuštajući se cestom lijepo se vidi cjeli Krčki most, a obavezno ćete susretni ponekog četveronožnog stanovnika, koji će vas gledati u čudu.

Ako se spustite do mora pogled na most i ovaj dio mora je prekrasan

Pogled na prastaru smokvu, koja doslovno raste iz mora.

Ako se osvrnete lijevo, gdje je nekada bila velika plaža na koju se za nekoliko minuta prelazio uski dio otoka vidi se predivno more, ali plaže više nema i obala izgleda ovako

Autom se može (mi smo išli pješice) preći na onu stranu otoka koja gleda prema Jadranovu

Brodice su usidrene i dolaze nove, jer ovdje podno malog svjetionika vlada blaženi mir

Obala je pristupačna za pješake, bodice, automobile, tu je i svjetionik, čiji se prostor do nedavno mogao iznajmiti za proslave rođendana i slično, no ne znam kakva je sada situacija.

Evo u ovo hladno veče nadam se da ćete prošetati kroz malen dio ovog predivnog kvarnerskog otoka.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.