Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi rozi cvjetovi bas izgledaju odlicno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Baš su slatki ovi svječnjaci!!!
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
svijećnjaci
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ove limene posudice s poklopcem su iz ofertisime. jedna je 9 kn, ima i vecih i manjih, kockastih i svih oblika. preporucujem DOOOOBRO oprati alkoholom jer su valjda premazane necime da izdrze od kine do nas :)
tih limenih posudica ima u u plodinama, 12 kn su tri komada; veca manja i srednja u kompletu. kantice su prastare, ali danas sam kupila jednu slicnu u ofertisimi po 19 kn, ima neke leptire naljepljene, ali njih cu maknuti. vecih kantica sam vidjela u sumoopskrbi po 30kn (malo too much). uh. nakon ovakog iscrpnog izvjestaja, ne smijem se zaboraviti zahvaliti na pohvalama. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kantice su genijalne,dosada neviđene,i mene bas zanima gdje si ih nabavila.i ostali radovi mi se sviđaju,samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Sve je bas super Mede su preslatki, a ideja za okvir za slike je odlicna |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma super ..samo naprijed ...
![]() ![]() A gdje nabavljaš ove limene kantice? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sviđa mi se tvoj stil - pomalo minimalistički
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jako jako lijepo!!
Kantice mrak da mi ih ja samo nabaviti ali doći ću barem do jedne.. ne znam šta je ono okruglo na čeku su medeki ali to mi je baš slatko!! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako dobro izgleda
![]() |
|
![]() |
|
limena kutijica
![]() |
|
![]() |
|
ovo je moj prvi uradak i danas kutija za decoupage tehniku :)
![]() poklopac od kutije ![]() okvir za slike ![]() |
|
![]() |
|
![]() limene kantice kaktus se nakrivio, bit ce bolji kad ga presadim... ![]() pluteni podmetaci... ![]() |
|
![]() |
|
ovako to izgleda...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |