|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Korisnik | |||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
Radovi su kao i obično super!
A to su one "staklene"kuglice???
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
ova izložba mi je opasno otopila zalihe...
ova zlatna kuglica ti je motiv naljepljen iznutra pa potupkano zlatnom bojom...iznutra
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
||
ma jako lijepo,vrijedna si nema šta!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Draga...pa ti imaš još ovih malih uskih tanjura
![]() Okvir mi je totalno otkačen...i super si ga ukrasila...a kuglice su super sa ovim tvoji swarovski kristalićima ![]() Kak si radila ovu zlatnu kuglicu? Zlato iznutra, moriv izvana ili ono motiva iznutra pa oko njega boja? ![]() |
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
||
svaka čast
![]() ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
[QUOTE=jassi][QUOTE=miškopiško]
oprobala sam se i ja na slikarskom platnu ovo je završilo na dječjem odjelu naše bolnice
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
View Raw Image' jQuery1226652208916="18">
![]() jedan okvir za slike
i nešto kuglica za bor koje sam namijenila dječjem odjelu u našoj bolnici
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
||
Nešto.. ovo je krasno!!
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
jučer sam nešto radila...naravno, par tanjura:
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
||
frosty je za staklo, ona moja posuda za kavu je omaljana sa frostijem i zapečena
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Ček,ček mao!!!
Jesam li ja polupala lončiće ili je netko ipak negdje spomenuo i frost design za umjetni snijeg???
![]() Ili je to za staklo???
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
da i ja tako mislim, mislim da ćeš se sa tim umjetnim snjegom iz boce namučiti i kod nanošenja na kuglu, neznam ti probaj pa javi
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Ne.. ili struktur pasta u kombinaciji sa struktur gelom ( jer se onda dobije jedna žitka masa kojom se vrlo lako dekoriraju kuglice ) ili cres deco...vjeruj teti Hani ![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
||
Pa jel se može onda koristiti umjetni snijeg u spreju? |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
e ali ja nisam radila sa cescom iliti umj.snjegom, nego sa struktur pastom, finije granulacije
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
i meni je lego
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
||
onaj tanjuric s crno bijelim motivom mi je prekrasan |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
šta ti je timski rad
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |