Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 76777879> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo
![]() a vrece sijes sama ili ih negdje kupis
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
VAUUUUU USPJELA SAM
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
Ima ih još nekoliko koje sam uspjela slikati, šaljem uskoro. Učim od sina kako se šalju slike na forum polako ali sigurno.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo Gogs...super su vreće
![]() |
|
![]() |
|
Kada počneš s platnom nećeš stati, kupi veće pakiranje ljepila dosta ga odlazi. Pazi da ispod platna staviš najlon.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
krasne vrece, kupih i ja lijepilo z atekstil...hehehe probat moram
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
super ideja
ja jos nisam probala raditi na tkanini
svidja mi se
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kupila sam je prije neka dva mjeseca u knjižari ali ih više nema. Tražila sam prošli tjedan.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i meni je ta kutija krasna.....vidla sam ju negsje al me sad ubite ak znam...naravno da ne znam....
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
preslatko je. bas lijepo i uredno radis.
ova tvoja kutijica - knjiga me bas podsjetila da sam mislila tako napraviti kartone i onda ih nalijepiti na korice nekih starih knjiga koje su mi se raspale. |
|
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Novo, posebno i prekrasno!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs, dobro nam došla!!!
Radovi su fenomenalni!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Gogs i dobro nam došla
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
prekrasno je. nemam druge rijeci nego prekrasno.
to ja sve sejvam u svoj folder za inspiraciju :))) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 76777879> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |