proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 81> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
baš lijepa kutijica a i sve ostalo je lijepo |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
hvala, a kada ćemo tvoje nove radove vidjeti???
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Mislim da nije drvena, jer je bila obložena ali ubi me ako znam od čega je |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jako lijepo Proljeće....favorit mi je kutijica
![]() Od čega je? Ja patim na drvene ![]() |
||
![]() |
||
|
Ančica, kako god se izračunam uvijek mi fali 4-5 dnevno da stignem sve...ni ja na žalost nemam vremena koliko bih htjela, ali imam dobrog muža koji mi čuva dijete kada me lupi inspiracija...
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ma supač, ajme što si ti vrijedna, i ja bi puno napravila ali nema se vremena koliko bi ja htjela
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala na pohvalama, a na dozama od nesice je lak u spreju...
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Ajme ženo, očito dugo nisam bila u tvojoj galeriji, maaaajko božja, super radova..četvrtasti tanju, okvir na morske motive i one, neznam što su, limenke sa grožđem...čista petica, reci mi s čim si lakirala one limenke, došle su kao da su tvornički lakirane, stara svaka ti čast...
![]() |
||
![]() |
||
|
Sve što vidiš možeš kopirati, jer vjerujem da nikada ne ispadne baš isto, a i da ispadne koga briga...A daleko sam ja još od profesionalke...
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Pa ti si dragau par mjeseci postala profesionalka, famozne su mi boce i danas kradem sinu njegove od viskača i idem te probati oponašati (smijem li!) Ma moraš mi dozvoliti jer mi se stvarno sviđaju, prosim te!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
puf...dobro smo prosle
|
||
![]() |
||
|
Tko će vas špotati, ja sigurno neču, a za kavice sam uvijek otvorena bubamaro, pogotovo za ljude s kojima mi je jako, jako ugodno u društvu!!!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ihihihihi kaj bumo oma dobile spotanciju,,,hehehe...dooooooooooobrrrrooooooooooooooooooooooo
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
tu saaaaaammmmmmmm!!!
|
||
![]() |
||
|
k meni je isla, bez brige, oma sam ju i opljackala za kutiju jednu...nego ja sam uspjesno rijesila problem sljokica, jednostavno sam premazala cijelu stvar s decoupage lakom i super je, naljepila gore sve ostalo, sutra stavim slike
buba maro disiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
neugodno???? zakaj??? danas je bio dan kad sam "odradila" puno kava i nalaženja....i usput proljeće baš mi je bilo drago da smo se družile....moramo to ponoviti....s jassicom naravno |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Proljeće se raspištoljila s radovima.. bravo bravo tako i treba!!
|
||
![]() |
||
|
Red je da je ja napunim....samo što moji ne jedu baš te suhe kolače, a ja napravim i donesem na posao...a tu me dočekaju tri muška i pojedu brzinom svjetlosti...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |