Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
Da radila sam na platnu, ispod ti cres deco kao i na zimi. A salvetu sam kupila u Lumosu, prodavali su ih po komad. Možda ih još ima. Ali bilo je za lovce i patkica.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Na čem je rađeno? Platno?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Gogs.. ovo je divno!!
Posjeduješ li još koju salveticu s ovim jelenom ili bar informacija gdje si je kupila!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miškopiško, nisam ti ja neki "trgovac".većinom što napravim to i poklonim. Ne znam se nametati, a trebala bi.Nauči me (pa valjda za to i postoji ovaj forum - mislim da se nešto nauči)
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ovo je super!!
Kutija tj kutije su lijepo napravljene i baš su posebne, a vreće za vino... mmm ko bombon.. takvo što još nisam vidjela!! ![]() Samo hrabro dalje!! ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ove vrećice za flaše su odlične! i idejom i izvedbom...jesi ti to probala profurati u turističku zajednicu zako original suvenir?
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
štosne su ti ove navlake za flaše,jako mi se sviđa kutijica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama.Radila sam i male vrećice koje sam punila lavandom ali ne znam dali mi je koja ostala da vam je pokažem.Odmah su nestale, tako da ih nisam slikala.Napravit ću ponovo.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs radovi su prelijepi!!!!
Ideja sa vrećama također!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ove vrece su ti genijalne
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ne puno ali ju dobro namoci da se srenka koliko treba. ja kupujem uvijek onu deblju zuticu-imas je u zaprudju tam u onom malom ducanu sa zavjesama nasuprot vrtica u zgradi di je kafic dugi, jer se ta ne omlohavi kao neka zutica kaj je tanka i ne zgubi skroz boju, tj ne povijeli skroz, vec je ipak zuta
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
super su vrece. btw vidim da koristis zuticu pa te htjedoh pitati koliko se stisne u odnosu na originalnu velicinu? planiram nekaj raditi s njom pa mi je bitno nabaviti dovoljno materijala da ne bi bilo kasnije suza :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
tako sam si i ja mislila, oprati zuticu ,osusiti, nacrtati kroj koliko ide za vrecu i onda smjestiti sliku
|
|
![]() |
|
Kupim žuticu, iskuham da malo posvijetli a i da se kod kasnijeg pranja slika ne "stisne" pa ljepim, a tek onda krojim i šivam.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |