Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 67686970> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš sve pohvale i od mene za savršen kamenjar. Mi takav kamen zovemo škrilci. Inače se za kamenjar traži kamenje neobičnog oblika, sa rupama ali i ovo je super ideja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Baš se lijepo vidi kako su se biljke razrasle... još jednom svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čista petica za sve šumare!!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ideja ti je super , malo neobičnosti nije na odmet
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kamen je stvarno takav pločasti muž ga je pronašao u jednom od njihovih kamenoloma ( šumar inače ). Prijatelj, šumar broj dva je kamenjar složio
(stvarno dečko ima smisla za te stvari s obzirom da se time bavi rekreativno). Šumar broj tri tj. moja malenkost se pobrinuo za biljke. Eto! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Horti, odakle vučeš taj slojeviti kamen?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ha,šta se mora nije teško
![]() ![]() stvarno super ideja za kamenjar ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
O ovome se brine moja kćer koja je rekla da mi više neće biti tehnička podrška ako ne objavim ovu sliku.
![]() |
|
![]() |
|
Evo ovo je danas po magli između dvije kiše.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam narode
![]() Za zmije nemam straha jer mi 10 čuvara pazi danonoćno ( moje mačke ). Sve što i malo migolji njihovo je. Počistile su mi i sljepiće iz vrta pa se sad sama borim s puževima. |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Svaka čast arhitektu i izvođaču.
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas lijep kamenjar..dobar izbor cvijeca..boja..kamena..
Sve
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam htjela i ja prokomentirati kamenjar od ploča, koji je neobičan, a tako lijep. Predivan kamenjar, super slika, veličina idealna, ništa ne mjenjaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Preljepi kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti ja sam iz Dalmacije i nije mi palo na pamet napraviti kamenjar od ploča, ali ovaj tvoj je super, prava ideja, imam ja još površina koje trba popunoti i probat ću s pločama ima ih kod nas koliko hoćeš. Nego da li se koja zmijica sakrije ispod ploče (oni to vole ljeti i u jesen)?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
odličan kamenjar i odlična slika. hoćemo još
|
|
![]() |
|
Poruke su nam se mimoišle, ovo "jedva čekam" se odnosi na proljeće.
Čini mi se da drugi ipak objavljuju manje slike, al ako misliš sa je dobra super. |
|
![]() |
|
Hvala ti Silvek. Jedva čekam.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma nije prevelika slika, to je najbolja dimenzija za forum.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 67686970> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |