OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da li si to rukom slikala jer mi ne da uvecati fotku? donja mi se jako svidja, plava je i njezna :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo su dvije sličice za ured mojih kolegica
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
predivno ,kamenčići odlično,bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Mene ništa previše dugo ne "drži", brzo mi dosadi, tako da vjerovatno neće ni biti kasnih radova. Osim toga malo sam tvrdoglava i ne držim se baš pravila, pa to ispadnu neke moje tehnike
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
otok, ovi morski radovi su krasni!
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Kd su počeci ovako kvalitetni, postavlja se pitanje kakvi će tek biti kasni radovi?
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo .. super mi je ovaj morski opus!!
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
puno lijepog plavetnila
![]() volim plavo obojane tanjure
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo.....
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovi plavo-bijeli tanjurici su ti odlicni!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok bas imas mota,sve mi je lijepo,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
otok jako lijepo radis, svidja mi se :) ne znam sto je bolje, morski motivi, cvijece, ma sve je super :)
|
|
![]() |
|
Pa kad neznam kako da drugačije objasnim, najbolje ispadne kad je sprej na izdahu
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihihihihiiiiiiiii popljuckas...jao obozavam teeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Tanjure nisam špricala kistom nego sprejem, onako samo malo izdaleka popljuckaš, salvetu sam lijepila nakon toga
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaj tanjureke kad stavis salvetu sam pospricas kistom i prelakiras?
|
|
![]() |
|
Vidjela sam ja ovaj tvoj rad, malo sam kopirala, ali sam stavila kamenčiće, a ne ove mozaik, i jednog malog pužića u uglu, ako ste primjetili.
Inače, drže me "serije" - malo tanjura bijelo plavih koji glume starinske, malo mora, ma stići ću i do Božića, još mi je prerano |
|
![]() |
|
gleeeeeeee:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |