Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 79> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj tamo pisati tekst, vec kad pejstas fotku, napravi red dva razmaka prema dolje pa napisi tekst, pa opet red dva razmaka pa pejstaj drugu fotkicu....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Kaj sad , kad naknadno dodam tekst slika nema, probat ću ponovo
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
angeleeeeeeeeeeeeeeeekkk
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[IMG]http://i478.photobucket.com/albums/rr146/GPecek/Radovi/PC110002.jpg" />
[IMG]http://i478.photobucket.com/albums/rr146/GPecek/Radovi/PC110019.jpg" /> Previše odbljeska ali ne ne ide mi drugačije |
|
![]() |
|
Ako nemaš mota za to ali imaš za sve ostalo a toga je jaaaaaaaaaaaaako puuuuuuuno
|
|
![]() |
|
ak vidim jos suza biti ce po goloj!!!!!!
ajmo mila, pa ti si jedinstvena !!!! kaj ti je, evo ja na primjer nikad nebum takve ogrlice napravila, jer za to valjda nemam mota....kuzis
|
|
![]() |
|
Suzice su staklene i kupila ih u Lumosu. Bila sam danas ali O (nema ih).Ma pregledavala sam ove vaše radove (stavljene danas i jučer) i pala u bed. Ovo što radite vi malo navudrene ma ja sam još daleeeeeeekooooo daleeeekooo.Stvarno sam ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako lijepo :) diskretno i tako nenametljivo lijepo. pogotovo ljubicasta :)
|
|
![]() |
|
bravo, ne znam kaj mi je lijepse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a suzice su staklene? mislim da sam vidla ih za kupiti ali me ubi gdje...ne znam...
odlicno mila
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram se pridružiti pohvalama, kutijica i ogrlica - kakav krasan poklon
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Gogs... bravo!!
Divno radiš.. ogrlice su super a kutije mrak!! |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
gogs, super! kutijice super, ogrlice super,super
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
koja super ideja
stvarno je fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
si, salvetica
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ogrlice su mrak
nemoj reci da je i to salveta
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej Gogs, kutijice su ti za 10!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja sam isto mislila da su CD-i
![]() snjegovic mi je najbolji
|
|
![]() |
|
Ako mi rupa smeta za motiv, onda kad zaljepim salvetu, u rupicu s druge strane stavim kružić od papira. Tako i na drugi CD pa ih zaljepim po dva. A oni kojima ne smeta rupa radim sa svake strane. Vidi CD-ove na prošlim stranicama |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |