cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kak se sve vidi meni je stalno bilo isto na mom kompu, a sda sam sve obrisala. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
sad se vidi sve i kuglice i puno lijepih tanjura
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
vide se samo prve tri slike, koje su zaista prekrasne. pogotovo zdjelica i tanjur s ljubicicama. one su tako lijepe.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajde ponovno.. ovo zaslužuje da se vidi!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovako izdaleka izgledaju zgodno, ajd ponovo, pa da vidimo kak treba,
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
a sad ću poludit, zašto su mi male slikeeee? pa ja moram nešt zeznut s tim slikama, to je ludo... |
|
![]() |
|
ništa sad od tih radova jer uopće ne mogu velike slike napravit. .nemam pojim zašto ali neide. .već sam tri puta sve ponovila ali stalno isto. . |
|
![]() |
|
je, to je bio poklon za rođendan,.hvala. .a i nisam baš neki stručnjak u slikanju pa izgleda svakako. .
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy, to ti je mala vazica. .ali tu na slici izgleda kao čaša. .to radim za jednu gospođu. .hvala ti. .
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cleo..pa ti radiš ounom parom
![]() ![]() Ove tvoje čaše me oduševljavaju....Ma gdje pronađeš ovake dobre obliek kao ova naranđasta??? Super je ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Toliko prekrasnih radova!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
|
|
![]() |
|
iris, draga, nije čaša već vaza. .to sam jednoj gospođi radila. .
![]() |
|
![]() |
|
Izložbu sam imala, i to dvije, ne jednu,moram priznat. . .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
cleopatra, pregledala sam tvoje rukotvorine na Photobucket-u i moram priznati da si bila jako, jako vrijedna. Prava mala galerija...možeš bez problema napraviti izložbu. I sve je jako lijepo.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je ok sa slikama a radovi su divni
čaša sa suncokretima mi je
![]() |
|
![]() |
|
uspjeh, skužila sam grešku. . ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |