Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
od 19.12.2008. - 12.01.2009.??????? Gdje ti radiš? U SABORU????? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
moji koferi su veeeliki |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
[/QUOTE]
šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva koferakofera i dođem prek vikenda k tebi raditi[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> [/QUOTE]
samo? Meni ne bi bilo dosta ni ono dostavno vozilo kaj vozi MM ![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
kad uvijek u poziv dodaš ovo crveno
![]() šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva kofera i dođem prek vikenda k tebi raditi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a što se termina tiče, čisto da vas informiram pa da vam rastu zazubice
![]() meni je zadnji radni dan 19.12 i prvi radni dan u sljedećoj godini 12.1.
![]() dakle, u tom razdoblju ću bez problema naći dan za druženje
![]() |
||
![]() |
||
|
A koliko puta sam te zvala da dojdeš da malo kafenišemo.....trošimo pare...pa opet kafenišemo....a od tebe ni glasa
![]() |
||
![]() |
||
|
a zakaj misliš da ne bi došla???
![]() ![]() sam nemojte nekam daleko, snijeg, zima, zimske gume
![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
moze,ja sam za
|
||
![]() |
||
|
Djevojčice....ajmo se dogovarati.... ...evo ja bum odmah rekla da meni paše tek tam posle Božića jer dotada, himna mi je J.Lisac ( sa malo izmjenjenim tekstom )....Ovaj mjesec sam LUDA....neznaju kaj hoćeju...pa mene daviju...tra la la la ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga ak ti ovdje obećaš da buš došla na to druženje JA ostvljam sve ( posao, muža, decu, decoupage ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
da...i meni se čini da su moje želje često puta SF
![]() ![]() a za druženje prvi put čujem...ko to organizira?
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga...to mi sve više sliči na scenarij nekog SF-a ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
tamo me ignoriraju pa ću pitat ovdje....ženske kad ćemo mi organizirati neko kolektivno druženje??
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
To bih i ja htjela svome sinu!!!
Ah, zaboravila sam i da si nađe super ženu s kojom ću se i ja super slagati...mada mi se to čini kao nemoguća misija....
Mislim sve to iskomponirati...
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jejeje, i ja si mislim, moj bu pravi princ, drag, lijep, pazljiv, mio, radisan i na kraju bogat
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() btw, da ne bi bilo zabune, i ja imam sina, ali moj naravno ne bu takav
![]() ![]() ko ni vaši vjerojatno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
nje nje nje njeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
![]() |
||
|
Moram biti...kad se družim s tobom...pa i ovak samo virtualno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ihihihihihihiiiiiiiiiiii luda si naskroz
|
||
![]() |
||
|
aha baš su jadni ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |