Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav svima!
Evo,prosla zima,pa je red i da vas pocastim najnovijim fotkama iz mog vrta,na samom pocetku sezone (slikano 1.3.). Nije raskosno i cvetno,ali tek je pocetak i priroda se jos nije ni probudila! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i u zimskom periodu predivno
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Što reći a da nije već rečeno, stvarno prekrasno i to u svim godišnjim dobima. Prekrasne boje i lijepo osmišljen vrt, no mene zanima veličina vrta, jer ja imam relativno malo prostora, a kada vidim ovakovu ljepotu, sve bih to i ja htjela....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo je predivno. Kad kod nas padne malo snjega a to je jako rijetko sva se uspaničim i odmah krenem čistiti biljke od snjega. Kod vas je to češće pa niti ne obraćate previše pažnje jer su biljke naviknute na takve uvjete.
Predivna zimska idila!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slike su prekrasne
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
preedivno!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kao iz bajke .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepo!
Palmark, ne javljaš nam se često ali svaki put nas oduševiš!
![]() Nadam se da ove niske temperature neće naškoditi tvom lijepom bilju!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja kažem čudesno, ovako pod snijegom i kod mene ne zamislivo, no zato uživam u tvom vrtu pod snijegom - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Bravo!Prava zimska čarolija, nezamisliva u mom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovo je jednostavno rečeno: fenomenalno!
Odavno nisam vidjela toliko lijepih fotografija na jednom mjestu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Evo,nadam se da cu sada uspeti!
fectuca ![]() picea conica ![]() eukaliptus ![]() kurika ![]() pieris ![]() erika ![]() gaultheria ![]() viola ![]() pasiflora ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde, čekamo ! Nestrpljive smo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ne vidis Stefi naravno,jer nisam ni okacio sliku...Nesto se menjalo na forumu,pa sad ne znam kako...jednostavno nece..
A imam bas prelepih slika! |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ja ništa ne vidim,
a htijela bi ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo fotki iz mog vrta od juce ujutru,posle najnize temperature u poslednje tri godine od -9C
Sve je bilo okovano injem! -festuca ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Botanički vrt! Da čovjek ne povjeruje da je u jedanaestom mjesecu sve tako puno boja i raskošnog, rascvjetanog cvijeća. Super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
I hoće. Mi u Balama imamo dva stara 40. godina. Još su veoma živahni ali jako razbarušeni. Njih ne možeš lijepo orezati.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |