Alma - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, to je stari most u Mostaru. Nije salveta, originalnu sliku je naslikao moj tata (inace je akad. kipar i slikar). Ja sam je samo smanjila i isprintala na rizinom papiru.
Bubamaro, poklanjam ti kutiju!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
superiška, prekrasne kutijice, motivi ( Mostarski most?) sve 5
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jeli ovo stari most il me to oči varaju, to je salveta??? imaš li još koju, platim ako treba!!!???
prekrasna kutija!!! gdje kupuješ ove kutije, predobre su mi, izgledaju kao da su od malih cigli!!! |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
evo malo novih radova:
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
draga Alma, evo da ti se i ja javim, dobro nam došla i da ti kažem, zaista lijepo radiš, neznam koliko iskustva imaš ali radovi su ti famozni
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bas krasno.....a najmanje radim sa smeđom bojom...ni ne pada mi na pamet upotrijebiti...a eto vidis koji efekt....prekrasno...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
na prst sam stavila malo zlatne kontur paste za staklo i tupkala. Kad se osusilo pobojala sam tamno smeđom acryl bojim.
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Super stvari!
Ovaj tanjur s Klimtom mi je fenomenalan!!! Kakva je to pozadina, kak si to postigla?
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Alma, dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
welcome
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na dobrodoslici!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
prakrasni radovi. ne znam koji mi je ljepsi. jako jako jako lijiepo.
dobro nam dosla i veselim se tvojim novim radovima koje cu vidjeti na forumu.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alma dobrodošla , radovi su ti prekrasni, budi dugo s nama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
alma jako lijepo draga
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
hej Alma dobro nam dosla
radovi su ti odlicni
meni najdrazi ovi sa africkim motivima
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dobro došla, baš je zgodno vidjeti stare salvetice na posve novi način. Fenomenalono je kako svaki novi član donosi puuuno noviteta - ceker mi je fantastičan a afričke me salvete u srce diraju! Klimt, da... Klimt na novi, drugačiji način, svaki puta sve ljepši i ljepši.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sad sam bila na onom forumu i nema ti slikica tanjura. Stavi ih ovdje da ih svi vide.Ideš li uskoro preko grane (pitam zbog nabave kutijica)
|
|
![]() |
|
Dobro nam došla Alma, pa radovi su ti super . Što nas je više to je bolje
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
radovi su ti genijalni i bas mi je drago da si se pridruzila. moram izdvojiti prvi tanjur jer mi je to najdraza salveta!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |