Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 41> |
Korisnik | |
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..evo ga.... pišulin mali... tek stvara zadebljanja pupova..i pušta vlati korjnčića oko članaka..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Griva, ovaj tvoj je pravi Božićni kaktus. Ako usporediš izgled članaka tvojeg Božićnjaka sa člancima biljaka sa prethodne strane, vidjet ćeš očitu razliku. Po tome i po vremenu cvatnje razlikuje se Božićni od Novembarskog kaktusa.
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
evo mojih noviteta, bijeli kaktusić koji cvate trenutno ![]() |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() i ovaj naranđasti koji je danas kupljen, tek pupa..... |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
IMAM JA 3
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno su lijepi, evo mog bijelog.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo napokon jedne sličice! Ovaj je baš krasan! Samo nek cvijet potraje!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Moj nazalost nije nikad procvjetao...drzim ga u kupatilu,ne zaljevam ga puno
ali nema nista... ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Dzomba probaj Zigokaktusa držati po ljeti vani na izravnom suncu, ali postepeno ga privikni na izravno sunce, zaljevaš ga svako toliko malo da održiš malo vlažnu zemlju a dok cvijeta preporučljivo je zaljevati ga svaki dan sa mrvom vode...
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala ti najljepsa..evo i slike.Slikala sam je danas.. ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
kada je najbolje vrijeme za sadnju i jel zna tko gdje ga mogu nabaviti (zg)?
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Magistre ehhhh sada posvuda se nudi "proljetni" kaktus i ima ga u Kauflandu sigurno....
Cvijetići su praktično identični ovim božičnim kaktusima... Usput da se "pohvalim" ili češkam po glavi u čudu... moj bijeli i crveni kaktus su ponovno u cvatu.... ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
moj nikako da procvjeta ima mu dvije godina a na vrhovima ima neke tanke dlakice
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
divan ti je smrcko
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Na žalost nije moj, sa net-a je slika. Imam i ja takav kaktus, ali sam ove godine bila odsutna od kuće 5 mjeseci, te nisam vidjela njegovo cvjetanje. Kad sam odlazila krajem 10. mjeseca, taman je bio propupao. Ova slikica mi je utjeha.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
upravo sam se vratila iz Bauhausa na Žitnjaku ,gdje sam kupila božićne kaktuse na akciji.cijena je 10.oo kn ,ali su odcvijetali.(šteta ).
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() -Evo da se samo prikažem da i ja posjedujem nekoliko primjeraka --Božićnog kaktusiča,a ovog malo jačeg sada očekujem cvjet jer nije mi cvijetao već trću godinu ostali već počeli cvjetati.... ![]() ![]() -I evo cvijet malo sam ga osijenčila da imam čist snimak bjelog odsjaja.. ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fify ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 27 |
http://img510.imageshack.us/i/dsc01601small.jpg/][IMG]img510.imageshack.us/img510/5707/dsc01601small.th.jpg
evo moga...izgleda li zdravo?
zalijem jednom tjedno, nakon pola sata ocijedim vodu iz ukrasne tegle...valja tako?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niho tvoji su prekrasni, uvijek si želim bijeloga, a nikad ga nisam imala.
Fify želim ti dobrodošlicu, a tvoj je zygić stvarno posebno lijep.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |