proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Curke moje drago mi je da vam se moji radovi dopadaju, jer se i meni dopadaju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Proljeće ove ruže su mi prekrasne. .jako lijepo. .
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ruzice su krasne mila
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma bravo proljeće!!!! predivno!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ova slikica sa ružama ti je baš krasna
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
proljeće, super si to napravila...odlično je oboje!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja ih se nikako ne mogu zasititi...i uvijek su mi posebno lijepe...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga, ali to nije ta tehnika. Ovo sam samo malo dorađivala bojama ali nije ni p od pittorica. Sve je rađeno akrilnim bojama, ali svejedno jako je nježno što se meni osobno sviđa, a to sam i željela postići...prozračnost i nježnost...
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ruze na bezbroj nacina, ali uvijek prekrasne
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga tegla ti je super ispala,onako sitni krakl,bas po mom gustu.a ova zadnja me oborila,moja obozavana salveta,pittorico ti je u potpunosti uspio
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovo su moji novi radovi...drugi tek dolazi...
|
|
![]() |
|
Oh, danke mein Schatz!!!
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Slonić rules!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vidi se da je počela izrada "bubinih" platna. sad ćemo svi ne platna. Meni su takvi mali najljepši, najviše govore
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimentima!!!
Pusica svima!!!
|
|
![]() |
|
Je,je ove su 10x10 i baš su mi slatke.Ova je bila za probu a na ostale ću vjerojatno staviti samo slike sina, to će biti mrak!!!
Već sam si naručila 20x20, a tek što će te biti lijepe...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slonić je odločan
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
slicica je preslatka. te najmanje (ako je to 10 x 10) su mi najbolje.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jok,prije spavala cijeli dan...bjez na chat, jer ak se tu zapricamo budu nas metlom....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |