proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 81> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nemoj me zezatiiiiiiiiiii, izgleda kao keramicka teglica.....daj reci i boja je krasnaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Nije, to je staklena od nessice...
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma jel to ona salveta........ajme kako je dobroooooooooooo
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
opa, čim sam vidla post znala sam da si opet nekaj mackala.....baš te uhvatilo....sad iskoristi dok imaš volje i ideja....super je teglica!! to je plastično?
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() Mislila sam da će biti ljepše...
|
||
![]() |
||
|
hvala ninochka
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jako lijepo proljece :)
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Pa moram imati neki "ispušni ventil". Ali kao što rekoh, ja jedva čekam proljeće...ništa me ne smiruje kao moje cvijeće... |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ti me buš dotukla sa tim pločicama.Znači preko ljeta si cvjećarka a preko zime"keramičarka"
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Prekrasnooooo
![]() |
||
![]() |
||
|
Curke hvala vam na komplimentima...drago mi je da vam se moji radovi sviđaju...
Sinoć sam počela još jedan rad koji bi također trebao biti nježan i prozračan...budem stavila za komentiranje...
|
||
![]() |
||
|
Triša drago mi je da ti se sviđaju moji radovi... ovo ja zovem zimskom zanimacijom ali jedva čekam proljeće a znaš i zašto....
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
|
da vidimo novoooooooooooooo
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
proljece jako lijepo...bas si vrijedna i uspjesna |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Proljeće zavirila malo u tvoj trenutak inspiracije i vidim ima se zbilja što vidjeti, pa samo tako nastavi, jako je lijepo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Predivna tegla, i pločica!
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
tegla je suuuuuper a pločice baš predivno oslikane
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti roberta.
![]() |
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
meni se i tegla i slika jednako sviđaju, jer je oboje naprosto prekrasno |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |