proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 81> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ovo se zove telepatija!!!
A gle sada ovo???!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Prekrasne su ti ove s grožđem, sve
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hej otok, dvije su moje a dvije od proljeća,fora! |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sunčeko, znam, sad gledam sve radove i komentiram, ali kako si ti nestrpljiva da dođeš na red, onda evo odmah - prekrasno ti je grožđe
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasno!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga i ova slicica je prekrasno napravljena,neman prigovora..sretan onaj tko je dobije
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ha ha ha, ma neeeeeeeeeee, to su mi srati radovi...nisam htjela hvalospjev, sorry, to ni nije moja tema |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Tražila sam tvoju stranicu u salvetnoj tehnici
![]() ![]() Radovi su prekrasni, a ove slikice s grožđem su posebne sve ne znam koju bi izdvojila
![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
takav poklon bi i ja volela dobiti:)), bravo!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
a tu si draga..pa mi je kamen sa srca
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Gio javi adresu i ja ti šaljem jedan takav poklon!!!
Jako me raduje da ti se sviđa, a kada kažeš da bi voljela jedan takav onda znam da misliš ozbiljno...
![]() Hvala ti na komplimentima!!!
|
||
![]() |
||
|
Nisam još išla, nazvat ću za par dana, jer krajem mjeseca tek dobivaju novu robu.
![]() |
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Dobro ja sam tamo često pa ako dobiju javim ti |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Ovo su moji najnoviji uradci!!
Samo ovu kanticu moram još polakirati, i malo me interesira ili bolje reći brine kako će se ponašati jer će biti često mokra??? No, budemo vidjeli...pa mogu ja i novu napraviti jel tako?
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ovo bi moglo biti TrenutCI inspiracije a ne trenutak
![]() ![]() Ma fantasticno!!! Koliko lijepih radova....morat cu i ja nekad probati...ne znam s cime poceti,ali morat cu probati...Sto bi rekli taliani" Ma che meraviglia!!! "-kad je nesto fakat lijepo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Džomba drago mi je da ti se radovi sviđaju...
Ja ti ovo zovem "Moj zimski hobi" a cvijeće mi je postalo ljubav!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Rožica, našla si me...hvala ti za ove "stričeke"...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |