Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 53545556> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no ajmo dalje, kaj jos imas novogaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
znas ono kad na kraju predstave/koncerta publika vice "hocemo jos, hocemo jos!"? e pa kuzis kaj hocem reci :) jako lijepo radis.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Prekokrasno... samo tako dalje!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Stvarno lijepo, prekrasna kombinacija boja!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle saara...prekrasno! ja stvarno ne mogu izdvojiti što mi je najljepše...sve mi je super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bravo mila, jako jako lijepo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Predivno saara!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Eto to je za sad sve. Imam još nešto na mobitelu i zamolit ću ljude kojima sam poklonila da slikaju, iako nema šanse da slikam puno tih poklonjenih. Hvala vam svima, drago mi je da vam se sviđa.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala svima. Ja još prebacujem pjate, gledam utakmicu, pa i ne stignem sve komentareodmah vidjet. Hvala. Pauni su pokloni mami, jer ih ona obožava.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saara, prekrasni radovi, kutijice, komodica (ne znam kak da nazovem taj komad namjestaja s ladicama osim komodom), zdjelice, tanjur, ma sve prekrasno radis.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve kuglice odlične i opet izdvajam pauna , koliko još aduta u rukavu imaš
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jaaako mi se sviđaju ormarići...ali i sve ostalo je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo,predivni radovi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 53545556> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |