Varaždin u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da se, ako se nastavi smjerom prema kojem je slikano, dođe do placa a imena ulice se ne sjećam.... prve dvije slike su slikane sa lijeve strane kod istih vrata, a ciklame sa desne, sve u dva metra Ažurirao Arwen - 10 Prosinac 2007 u 23:05 |
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Varaždin je predivan grad a i vrlo poznat po uzgoju cvijeća!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Da, da... a kad je u pitanju kava? ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I meni Oceana
![]() |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Varaždin mi je jedan od najljepših gradova u Hr! Shasha, thanks for sharing!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Arwen,ne zamjeram
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
nedavno sam bila u prolazu varaždinom pa sam uslikala malo cvijeća
evo da vidite...... ![]() ![]() ![]() ps.varaždinke, ne zamjerite što se nisam javila, nisam imala vremena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Kakvu dilemu? Nema dileme....sve je jasno.
![]() |
|
![]() |
|
Da riješimo dilemu najuređenijeg grada.Ovak vele:Već 7godinu za redom Varaždin je proglašen najuređenijim gradom u kontinentalnoj Hrvatskoj.Ove godine je uz to Varaždin dobio i priznanje Zeleni cvijet za najuređeniju ulicu(to je Gajeva ulica)
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Hmm...Varazdin je izgleda u unutrasnjosti ono sto je Porec na moru...toliko puta su pobijedili da su vec par godina van konkurencije....ne znam koje godine imaju pravo ponovo sudjelovati. U svakom slucaju, bravo za Varazdin....ako ih ima vise kao Shasha ( a ocito ima) onda nije ni cudo da je to tako. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
To ti je tak kad ne čitaš "Jutarnji list"... |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
nisu morali dalje nigdje ni ici tu su mogli vidjeti svasta ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Hmm ja to nisam pročitala.Naime Varaždin je(ajme kak cvatem
![]() |
|
![]() |
|
Sta su bili kod Shashe doma??
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Bravo za Varaždin
![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pročitala sam danas da je Varaždin treći put za redom dobitnik zlatog znaka Zelenog cvijeta Hrvatske turističke zajednice u konkurenciji većih mjesta!!! A Stubičke toplice za manja mjesta!!!
Čestitke!!!
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
MOramo i Varaždin uvrstiti u galeriju sto prije!!!
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |