Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 84> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma javit će se netko.Evo mog mišljenja.Mora da joj je prostorija pretopla.Lišće joj je otpalo i vrh,koji je potjerao je tanji .Stavi je u neku hladniju prostoriju, ali da ima svjetla,zalij je svakih 2tjedna ,ne puno.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BEBUS ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 12 |
zar mi niko ne moze pomoci
|
|
![]() |
|
BEBUS ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto sliku si stavila, sad će se već netko javiti
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nikako da stavim sliku ili sam mnogo glupa ili sam glupa help
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Dobro došla Bebus, za početak ovdje ti je link pa probaj:
Ima puno stranica, ali ima i ponavljanja. Neka te to ne obeshrabri
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na forumu o cvijeću, na dnu ima tema cvijeće foto, tamo ćeš naći temu
kako staviti slike, probaj, svih nas je u početku to mučilo
Baš mi je drago da imamo na forumu i nekoga iz Makedonije, želim ti dobrodošlicu
|
|
![]() |
|
toa ima e imam
|
|
![]() |
|
pozdrav i od mene od Makedonija Kumanovo ima Crassula ali e vo uzasna sostojba i ve prasuvam kako mozam da stavam slika za da ja vidite i da mi pomognete da ja spasam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vida7hr ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
budem probala staviti sliku.. nego, da pitam u medjuvremenu, dal netko zna kaj da radim s ovim granama koje se jos drze, ali su smezurane.. dal da ih na proljece obrezem ili da ih ostavim pa da se same regeneriraju ili eventualno otpadnu?
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
vida7hr....uvijek mi je zao cuti kad necija Crassula nije dobro...To da je ostavis u hodniku koji nema prirodnog svijetla po mom misljenju joj ne bi uopste moglo pomoci...one vole hladnije prostorije i sto manje vode u ovom periodu ali ipak joj svjetlosti treba! Eh taj bijeli prah nebih znala sta bi moglo biti jer nisam se nikad susretala s tim...ali ako mozes,ubaci nam sliku da vidimo o cemu se radi...a vec se javiti neko ko ima vise iskustva s njima
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
vida7hr ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
moja jadna je sva ogolila, a na mjestima gdje su joj otpale citave grane/listovi, skuplja se neki bijeli prah. jel mi mozete pomoci? tu prostoriju di boravi, pokusavam max zraciti, ali ipak nije dovoljno. mislite li da bi joj u hodniku koji nema ni trunke prirodnmog svijetla bilo bolje? jako sam tuzna zbog crassulice pa mi plis pomozite. hvala unaprijed!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
WoW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() |
|
![]() |
|
pogledajte ovu, ogromnu, punu cvijeća, slika sa neta
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
I ja sam tako pa nemože joj onda bit previše vode.
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Pa ja u prosjeku svoje krasule zalijem jedanput na mjesec....
zaljevam ih tako da nalijem vodu u tanjurić i to je to.... isto tako postupam sa aloicama, agavama i nolinom... |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A,da ju zalijem još koji puta ove zime ili...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |