Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 140>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:15
to je taj drugi panj

To je bio orah, kojega ja nisam dala rušiti kada smo sagradili kuću. Odrezali smo mu 2 grane koje su smetale za krovište i 10 godina mi je radio hlad, ali je počeo trunuti na mjestima gdje su bile grane i naginjati se prema kući, pa smo ga morali ipak srušiti. Ovaj donji dio je zdrav, to je korijen, a onaj natrunuti dio je dobio mjesto pred ulazom u kuću.

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 01.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:18
Triša samo za tebe

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 01.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:21
Može hvala puuuuuuuuuunosmile128
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:24
Puzavica oko banane mi je fantastićna.Smile Što je to?
Panj je fenomenalan, ja žicam svog Z da ide u šumu srušiti bar stablo-dva za tako nešto...a on viće: budem...budem....Cry
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:03
Nisam ni ja znala kako se zove taj puzavac, pa sam išla malo tražiti i googlati. To je zebrina pendula.
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:14
Pa kod tebe pravi raj,kat.rea.Vjerujem da svi uživate u ovoj ljepoti a posebno rea.Imaš vrt za deset  .Sve je prekrasno. 

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:16
Bio je užitak gledati slike tvog vrta, svaka čast, prava cvjetno-zelena oaza!!! smile57
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:27
Prekrasno dvorište i vrt smile55, pravi mali raj!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:32
Hvala SilveK, ali nije cvjetna oaza, to i je ono što mene mući i što hoću mijenjati. Cvjetna je u kratkim periodima, ali i glicinija i zvjezdani su veći dio godine zeleni. A ja hooooću bojesmile107, hoću više cvijeća koje cvijeta kroz godinu. Dojadilo mi je zelenilo. Jest da zelenilo smiruje, ali boja daje život i živost. Ideja sam prikupila, sjemenja što kupila što užicala, pa se nadam da će već ove godine biti barem mali pomak u željenom smjeru.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:38
Hvala cure, ali daleko je to od raja. Problem je i to što je parcela relativno mala, kuća skoro na sredini, pa ni sa jedne strane nema baš puno mjesta. Odnosno nema mjesta za drveće. Čak ni grmove koji nisu pogodni za šišanje ne mogu saditi. Ima mjesta za Reu da ona može trčati oko kuće smile96.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:59
...neznam sta reci..srecom pa imaju ovi smajlici ...sve je jako lijepo..boje..trava..panjevi...bas sve !!

...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 22:51
Baš je sve lijepo uklopljeno, a ima i zelenila i šarenila. Vrtlić za 10!!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 23:12
Moram maznuti Jasmini ovaj smajlić jer baš tak sad ja izgledam
Budući da sam kod svake slike bila ovaki jedini zvuk je bo"jooooooooj ...."ne znam kaj da na kraju velim.Izdvajati ništ ne mogu(ova kućica stara mi je strašnaaaaa)..eto na već sam izdvojilasmile42
Kat.rea
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 10:46
kat.rea jos jedan divan vrt,ne bih nista izdvajala jer mi se bas sve svidja
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 10:54
Ovo je sve prekrasno i tu čovjek jednostavno ostane bez riječi...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 12:29
Wow!!! Bez teksta sam!!
Wow!

Onaj puzo oko banane je jedna vrsta tradescentie. Vrlo lako se razmnožava reznicama, a imaš i plavu tradescentiu (ono viseće na terasi u teglama). Ja sam si lani nabavila i zeleno bijelu. Tako su jednostavne i ljepe.
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 13:29
.....nema se što reći, kat.rea vrt je fantastičan, i ovako je dovoljno živ, a kad dojde cvjetna skupina -vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!
 smile93smile93smile93smile93smile93
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 23:42
Šefi, u pravu si, jednostavni su a lijepi, ja ih volim baš zbog ljubičaste boje lista.
minimode, hvala na pohvalama, ali kada sam vidjela vrtove nekih forumaša, moj mi se činio jadan.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 21:27
Draga ona "moja livada" je predivna, uh da mi je tamo leći, staviti jastuk pod glavu i "utopiti" se u nekoj dobroj knjizi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:05

ovo kaj imaš je super,a svi mi imamo neku sliku u glavi,e pa ja ti želim njen premještaj uživo...sretno

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.