Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 81>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:46
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ma zato mi ih je mama i kupila, da ih njoj uredim... LOL

Hej to bi se dalo u tako lijepoj cvjetno- pastelnom tonu napraviti.....mmmmm to bi ti stvarno moglaTongue biti prelijepa tegla....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:27
ma zato mi ih je mama i kupila, da ih njoj uredim... LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:19

mbm je u lučkom. evo link http://www.mbm.hr/onama/kako_do_nas.php

Bubi ovo je stvarno prejeftino....joj morala bih i ja skoknuti do tamo ali nikako da nađem vremena...
A ove tvoje će biti super ako ćeš ih ukrasiti salvetnom tehnikom, mada ni ovako nisu ružne...Tongue
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:13
mbm je u lučkom. evo link http://www.mbm.hr/onama/kako_do_nas.php
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:11
bravo prekrasni radovi....a buby...di je taj mbm....mozda ja budem u zgb. u petak
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:05
ma lažem, mislila sam na subotu...evo slike, izgledaju malecko, no zapravo nisu, promjer otvora je 15 cm, a koštala je oko 3,5 kn.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 11:24

baš ti je krasaan lončić, ja jučer kupila dva u mbm, onako malo drugačije, ne standardne tegle, pa baš ne znam što bih s njima....zato mi dobro dođu tvoje ideje...Embarrassed

Mogla si staviti slike da ga vidimo.Šta je jučer radio MBM??? U nedjelju???
Ja imam još jedan za napraviti ali ovaj će biti one pastelno zelene boje, mislim da će biti još ljepši od ovoga i moram priznati jedva čekam da ga idem raditi...Tongue
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 11:02
predivno ClapClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 10:44
baš ti je krasaan lončić, ja jučer kupila dva u mbm, onako malo drugačije, ne standardne tegle, pa baš ne znam što bih s njima....zato mi dobro dođu tvoje ideje...Embarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 10:25
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Bravo proljeće.. i ja si nešto razmišljam jel rano za početi ali polako treba prikupljati teglice i spremno dočekati sadnju..

Svi nešto naginjemo pastelnim bojama.. valjda je takvo vrieme...

spring ja mislim da nam je svima pomalo dosta ovog depresivnog vremena i zime....valjda i oči traže malo svjetilije boje....Wink
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 20:08
Bravo proljeće.. i ja si nešto razmišljam jel rano za početi ali polako treba prikupljati teglice i spremno dočekati sadnju..

Svi nešto naginjemo pastelnim bojama.. valjda je takvo vrieme...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:36
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 23:10
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Kakve lijepe boje! Volim pastelno!smile71

I ja i ja,  u zadnje vrijeme...

Monna kako tvoja glavica???
Je li što bolje????
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 23:07
Hvala vam na komplimentima, a ove čaše su na platnu...

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:59
Kakve lijepe boje! Volim pastelno!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:59
Jako lijepo,a teglica mi je tak slatkasmile215
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:58
Nisam baš pri krakle-u.Nikako da odem vidjeti jel ga kod nas ima.No kad mi stignu veće tegle,njih ću "kraklati"(koji izraz)LOL
Kaj ti je ovo na 2 slici.To je na platnu,pločici?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:53
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Daj mi reci,ti i kod kraklea nanosiš zadnju boju spužvom?To nisam probala.

Najčešće, jer kada nanosim kistom onda mi se nekako jasno vide potezi kista a ovdje baš i ne...ali znam ja i kistom nanositi...Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:51
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:51
Daj mi reci,ti i kod kraklea nanosiš zadnju boju spužvom?To nisam probala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.