proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 81> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni su ti ovi zadnji trenutci inspiracije draga,a vidim sve u svrhu tvoje ljubavi,cvijeca..tvoj balkon je inace prekrasan,a tek sa svim ovim dodatcima,nastalim u trenutcima inspiracije..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme kaća ja jedva čekam proljeće....a tek vikendi u proljeće...stalno sam na terasi, gledam cvijeće, obilazim oko kuće, kao kakva luda...ali moji susjedi već svi znaju da ja cvijeće obožavam...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
prelijep je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Daj mi reci,ti i kod kraklea nanosiš zadnju boju spužvom?To nisam probala.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Najčešće, jer kada nanosim kistom onda mi se nekako jasno vide potezi kista a ovdje baš i ne...ali znam ja i kistom nanositi...
![]() |
|
![]() |
|
Nisam baš pri krakle-u.Nikako da odem vidjeti jel ga kod nas ima.No kad mi stignu veće tegle,njih ću "kraklati"(koji izraz)
![]() Kaj ti je ovo na 2 slici.To je na platnu,pločici?
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepo,a teglica mi je tak slatka
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kakve lijepe boje! Volim pastelno!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na komplimentima, a ove čaše su na platnu...
|
|
![]() |
|
I ja i ja, u zadnje vrijeme...
Monna kako tvoja glavica???
Je li što bolje????
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo proljeće.. i ja si nešto razmišljam jel rano za početi ali polako treba prikupljati teglice i spremno dočekati sadnju..
Svi nešto naginjemo pastelnim bojama.. valjda je takvo vrieme... |
|
![]() |
|
spring ja mislim da nam je svima pomalo dosta ovog depresivnog vremena i zime....valjda i oči traže malo svjetilije boje....
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš ti je krasaan lončić, ja jučer kupila dva u mbm, onako malo drugačije, ne standardne tegle, pa baš ne znam što bih s njima....zato mi dobro dođu tvoje ideje...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mogla si staviti slike da ga vidimo.Šta je jučer radio MBM??? U nedjelju???
Ja imam još jedan za napraviti ali ovaj će biti one pastelno zelene boje, mislim da će biti još ljepši od ovoga i moram priznati jedva čekam da ga idem raditi...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma lažem, mislila sam na subotu...evo slike, izgledaju malecko, no zapravo nisu, promjer otvora je 15 cm, a koštala je oko 3,5 kn.
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo prekrasni radovi....a buby...di je taj mbm....mozda ja budem u zgb. u petak
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |