Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ljudi što ste toga nakupovali, skitnica super izbor, ostali predivne biljke, Lana2 ni ja nemam takvu ljubicu i naravno da sam je kupila i još ponešto:
Da ne stavljam svako posebno
-tri prekrasne keramičke posudice za kaktusa
-tri plastične posudice opet za kaktuse, sve za van
-neke lukovičice - nemam pojma kakve su osim po slici, ali su mi bile jako zgodne.
Ovaj keramički zalivalnik kupio mi je mm kad je vidio kolko sam potrošila, odlično mi se u njemu smjestila za sada još mala kalanhoa tementosa
Sve me više osvajaju kaktusi i sukulenti pa je i ovo našlo mjesto u mom mini stanu, ali to će poslije van.
Ovakvu ljubicu nemam, pa se kao šesta vrsta ljubičice smjestila u moj hodnik
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
je,je mraz stvarno mrsi račune....evo kod nas noću bude debela nula,pa neću ni ja još..
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
eerr kad prestane mraz? jučer je opet snijeg padao tako da za sada nema sadnje...mislim da je rano poprilično,ali neka ona stoji spremna ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Super ideja, već kradem....
![]() |
||
![]() |
||
|
....ja sam se razmišljala oko nje da li da je kupim ili ne, al sad kad si ti onda ću i ja
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
minimode prvi puta sam kupila ovu slatku,starinsku biljčicu
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
nabavio sam u bauhausu teglice od treseta tako da sam posadio sve sada a kad dođe vrijeme samo zajedno sa teglicama stavim u zemlju.tako da neče biti stresa za biljku |
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Šetnja se završila u baumaxu gdje sam dobila i ove dvije orhideje od MM za skori rođendan. On sretan jer se riješio dileme oko poklona, a ja
![]()
Oncidium
![]() Dendrobium nobile
![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Vidim ja zavladala neka zaraza, e pa da vidite da niste sami evo i mene.
Počelo je jučer bezazlenom opaskom MM kad se vratio iz nabavke kako je vidio neki lijeeeepi ljubičasti cvjetić, pa ako hoću možemo popodne prošetati da ga vidim. Evo rezultata
Kad se već toliko svidio MM morali smo ga kupiti
![]() campanula
![]() Naravno da se nismo zaustavili na tome.
U blizini je bila na akciji ova slatka ljubičica. Samo 9 kn
![]() |
||
![]() |
||
|
Kontesaa imaš kakvog iskustva sa Spectabilisima?
![]() |
||
![]() |
||
|
Jasminaa!
![]() |
||
![]() |
||
|
Skitnice, jel sada sadiš Irise, by the way izbor super!
|
||
![]() |
||
|
jako volim frezije
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Vidim da se svi fino obnavljate u cvijeću pa evo i nekih od mojih noviteta kupljene ovih dana (ima toga mnogo pa ću samo jedan dio da vam pokažem,jer ako budem sve slike stavljala reći ćete ova skroz poludjela
![]() ![]() ![]() ![]() Ljiljani
![]() Begonije,kojim nisam mogla odoliti mada sam ih jednom sadila i nisam bila zadovoljna.Ali vrijedi pokušati ponovo
![]() Tu je i canna i sjeme maka
![]() Frezije
![]() Bilo je tu još i ruža,irisa,dalija,božuri,pampas trava i raznorazne sjemenkice cvijeća.Ali o tome kada procvijeta....
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() ![]() Kontesaa, super i ja sam bijelu dicentru kupila i Eryngium alpinum iliti plavi kotrljan. Kupila ja i električnu drobilicu, dosta zezanja, idemo raditi kompost.
|
||
![]() |
||
|
i amarilis i gladiole
![]() danas sam i ja malkice šetala i slučajno naletim na ono što sam već htjela naručiti u decori,oduševila sam se izborom i obećala da se vidimo uskoro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ovu,"passos"sam i ja neki dan kupila
![]() ![]() |
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |