Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije puno, a fenomenalna spravica
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ovu,"passos"sam i ja neki dan kupila
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
i amarilis i gladiole
![]() danas sam i ja malkice šetala i slučajno naletim na ono što sam već htjela naručiti u decori,oduševila sam se izborom i obećala da se vidimo uskoro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() ![]() Kontesaa, super i ja sam bijelu dicentru kupila i Eryngium alpinum iliti plavi kotrljan. Kupila ja i električnu drobilicu, dosta zezanja, idemo raditi kompost.
|
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Vidim da se svi fino obnavljate u cvijeću pa evo i nekih od mojih noviteta kupljene ovih dana (ima toga mnogo pa ću samo jedan dio da vam pokažem,jer ako budem sve slike stavljala reći ćete ova skroz poludjela
![]() ![]() ![]() ![]() Ljiljani
![]() Begonije,kojim nisam mogla odoliti mada sam ih jednom sadila i nisam bila zadovoljna.Ali vrijedi pokušati ponovo
![]() Tu je i canna i sjeme maka
![]() Frezije
![]() Bilo je tu još i ruža,irisa,dalija,božuri,pampas trava i raznorazne sjemenkice cvijeća.Ali o tome kada procvijeta....
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
jako volim frezije
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Skitnice, jel sada sadiš Irise, by the way izbor super!
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Jasminaa!
![]() |
||
![]() |
||
|
Kontesaa imaš kakvog iskustva sa Spectabilisima?
![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Vidim ja zavladala neka zaraza, e pa da vidite da niste sami evo i mene.
Počelo je jučer bezazlenom opaskom MM kad se vratio iz nabavke kako je vidio neki lijeeeepi ljubičasti cvjetić, pa ako hoću možemo popodne prošetati da ga vidim. Evo rezultata
Kad se već toliko svidio MM morali smo ga kupiti
![]() campanula
![]() Naravno da se nismo zaustavili na tome.
U blizini je bila na akciji ova slatka ljubičica. Samo 9 kn
![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Šetnja se završila u baumaxu gdje sam dobila i ove dvije orhideje od MM za skori rođendan. On sretan jer se riješio dileme oko poklona, a ja
![]()
Oncidium
![]() Dendrobium nobile
![]() |
||
![]() |
||
|
nabavio sam u bauhausu teglice od treseta tako da sam posadio sve sada a kad dođe vrijeme samo zajedno sa teglicama stavim u zemlju.tako da neče biti stresa za biljku |
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
minimode prvi puta sam kupila ovu slatku,starinsku biljčicu
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
....ja sam se razmišljala oko nje da li da je kupim ili ne, al sad kad si ti onda ću i ja
![]() |
||
![]() |
||
|
Super ideja, već kradem....
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |