Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140> |
Korisnik | |
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt je krasan,sve pohvale
![]() ![]() A glicinija je savršena,ja imam godinu dana staru,a koliko je tvoja stara i nakon koliko ti je prvi put cvijetala? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Peso se vjerovatno valja na -
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slažem se sa Trišom, što si čekala do sada? Baš ti je krasan vrt...i toliko puno cvijeća...Vidjela sam tvoje thuje, puno su šire od mojih. Da li ih orezuješ, gnojiš, okopavaš...ili sve zajedno? I jedno pitanje na kraju...a gdje je peso, molit ću lijepo?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kat.rea neman dovoljno rijeci za opisat odusevljenje tvojim vrtom,preprekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
suuper!
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Ma prekrasnooooooooo
![]() takav jedan MORA biti ovo ljeto u mom vrtu,potrudit ću se...
nadam se da se ne ljutiš na ukradenoj ideji
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea vrt je prekrasan, glicinija me oduševila. MM je iz tvojih krajeva i kad smo se ženili bilo je toliko tulipana da to u životu neću zaboraviti, puna dvorišta cvijeća, baš kao ovo tvoje.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok kat.rea ovo je prvi put da šećem tvojim virtualnim vrtom. Lijepo si oplemenila svoj prostor i jedva čekam nove slikice kad priroda krene, tj. kad malo zatopli.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
kat.rea vrt ti je predivan,stvarno to mislim.Sviđa mi se glicinija.Ja isto imam gliciniju samo puno manju.Jednu sam granu položila na zemlju i zagrnula pa ću vidjet sada na proljeće šta će biti.Kada i kako da je orezujem?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ovo je predivno.. raj za odmor i oči!!
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Predivan vrt
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
najvažniji dio si napravila....sve je lijepo osmišljeno....sad ćeš to lako zašareniti
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
ovo kaj imaš je super,a svi mi imamo neku sliku u glavi,e pa ja ti želim njen premještaj uživo...sretno |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga ona "moja livada" je predivna, uh da mi je tamo leći, staviti jastuk pod glavu i "utopiti" se u nekoj dobroj knjizi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šefi, u pravu si, jednostavni su a lijepi, ja ih volim baš zbog ljubičaste boje lista.
minimode, hvala na pohvalama, ali kada sam vidjela vrtove nekih forumaša, moj mi se činio jadan.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
.....nema se što reći, kat.rea vrt je fantastičan, i ovako je dovoljno živ, a kad dojde cvjetna skupina -vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Wow!!! Bez teksta sam!!
Wow! Onaj puzo oko banane je jedna vrsta tradescentie. Vrlo lako se razmnožava reznicama, a imaš i plavu tradescentiu (ono viseće na terasi u teglama). Ja sam si lani nabavila i zeleno bijelu. Tako su jednostavne i ljepe. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovo je sve prekrasno i tu čovjek jednostavno ostane bez riječi...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kat.rea jos jedan divan vrt,ne bih nista izdvajala jer mi se bas sve svidja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |