proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 81> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Proljece,jako ljepi radovi...kad budem imala vremena dobro cu prouciti tvoje/vase teme i pokusati napraviti nesto...uvijek su mi se svidjale ovakve stvari ali nazalost na poslu sam cijeli dan i nemam puno slobodnog vremena... potrudit cu se !
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Proljeće, odlični su ti radovi, dobro ti ide pitorico, baš mi se sviđa. Ona salveta inače ima jake boje, tako da si to super izvela jer su ublažene boje, baš je super.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dat će ti se ili ja dolazim u Varaždin...a nemoj da se moram spremati...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubi budem ti sutra sve objasnila...stvarno nije teško...najveći problem je smiješati boje..
Ali to si pustiš mašti na volju i vidjet ćeš da uopće nije teško...u svakom slučaju moraš probati....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Neda mi seeeeeeeeee,slikati
![]() |
|
![]() |
|
Svaka ti čast za ovaj tvoj post!!!
Ma skužila sam ja da one ne idu...ali imam sreću da moja sestra ima jako čudan ukus...što šarenije to bolje...pa mi je ovo super ispalo....
A tebe sam u tvom dnevniku sada špotala, samo da znaš!!!
izvoliš staviti svoje radove da vidimo čime se ti cijelo vrijeme zabavljaš doma...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Super su ti posudice,ma sve je super!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma divna je....
![]() al ovaj pitorico me ostavlja bez teksta.......... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
Ma to ti ja pričam...imala sam samo jednu ali mi je tako super pasala za taj kovčeg...mada mi se čini da baš i ne idu suncokreti i ta salveta...ali eto...sestra se oduševila...
![]() P.S. može sutra u podne kod O.K. korala???
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
uuuuuuuuuu, pitorico ti je super!! ja to nikad nisam probala....
a škrinjica mi je mrak, ovaj salveta na donjem dijelu je prekrasna... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ako ti se tako sviđa dogovorit ćemo se
![]() Ma još ga izučavam, mislim da su mi boje još uvijek prejake, jer pittorico mora biti prozračan...
A to za sat nemoj me napominjati...najradije bih sutra išla u grad i kupila staklo....ali nemam ni vremena ni materijala...moram još kupiti rižinog papira...jer ga mislim s njime raditi...
U svakom slučaju drži mi fige da bude lijepi...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Omiljene ljubičice i predivna kutija!
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ali meni se ova salveta posebno svidjela još od prije tako da sam zadovoljila i nju i sebe...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ova s ljubicama je taman da u njih stanu moje olovke i bojice!
![]() |
|
![]() |
|
Je je Franjice ja se malo poigravam ta tehnika mi se jaaako sviđa ali moram još puuuno vježbati...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Natjerat ćeš me da počnem piti nesicu samo da imam ovako lijepu posudu. Baš je krasna! Ti se to već poigravaš i sa pitoricom ili mi se samo čini?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |