Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
woow ovo se zove rasadnik
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Gio,najbitnija je volja,ako toga nema badava ti sav materijal i znanje.
Nije me bilo jer mi se nick"pokvaril" Sad sam popravljena i ko nova
![]() ![]() Da jesam sad bi imala kaj pisati,ipak me 2 dana skoro nije bilo.Ovak mogu reći,zalila cvijeće,moj rasadnik napreduje i to je to.Malo sam farbuckala tegle za mamu i ništ više.Ljenčinaaaa
![]() Joj,MM me danas pita odakle nam te nove tegle? To je mislil na one kaj sam ja ofarbala i salvete nakeljila.Aj nek,nije mu dugo trebalo, tjedan dana otprilike,da ih vidi
![]() joj da i reko je da su mu lijepeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aha vidiš, tako je ljepše kad je iznenađenje - da je pratio kako radiše nebi mu bile možda tako jako lijepe, a možda bi imao i kakvu sugestiju, a ovako te je zasluženo pohvalio.
Drugi put kad dođe vlak s varaždincima ima da si s njima u vlaku. Povedi i mm neka malo vidi naš karneval.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hehehe Triša,vidiš uopće mi nije palo na pamet da bi trebao biti neki organizirani prevoz za Rijeku,dok me ti nisi sjetila
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Vidim vrijedna si kao i obično, bravo za rasadnik i prekrasne teglice,
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Shasha je uvijek vrijedna i marljiva ko pčelica
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Koja tegla ,Esmeralda? U stvari ja sam jedan mali dio tegli slikala.Ma neda se to meni sve pojedinačno,pa sa svih strana,pa naopačke....
![]() Sad sam baš završila farbanje onih keramičkih.Svijetlo plave i svijetlo zelene budu.Suše se
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Pa zato tebe nema s nama...ti si bila vrijedna
![]() Pazi mene kao da je to išta neobično
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slušaj ti jedna....ti ćeš morati kod mene pod hitno na preodgoj!!!
![]() Kao prvo nema te cijeli dan na forumu...i onda se nonšalantno pojavi i izjavi da je upravo završila tegle a slika ni iz glave!!!
![]() Mi smo već mnogi u groznici šta si danas keljila...stoga izvoliš staviti slike da nas ne nosiš na duši...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma misu gotoveeee,suše se,još moram salvete nakeljiti i "maznuti"završni "glanc"
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() Ova treća sa ružicom prekrasna je
![]() Hoćemo još
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Esmeralda i meni je ta najljepša...
Samo kada bi ova teta htjela stavljati pojedinačne slike da se možemo više diviti...ali šta ćemo joj kada je lijena u tome ( samo u tome)
![]() Nego Shasha vidim da si ti toga posadila već jako puno... Šta nije još malo prerano za saditi ili ja opet kasnim???
Ja ću ovih dana sijati gailardiu...a ono sjeme što sam od tebe dobila...reci kada to da sadim???
![]() |
|
![]() |
|
Evo,evo,jutros sam nešto uslikala.Tegle budem stavila u"moji radovi"(gdje je tema više poima nemam pa je tražite
![]() zelje je niknulo,je malecko no nek polako raste,bolje nego prenaglo pa da se samo izduži
![]() sa paradajzom sam zeznula no budem ga prepikirala.Prošle godine sam prvi puta sakupljala sjeme(inače je to mama radila)i sad kad sam sijala ,palo mi je u tegle ono sitno,gotovo bijelo sjeme.Ja mislila da to neće niknuti pa ga ni vadila van nisam.Smo sam jednu veću sjemenku stavila.I eto sad ga bum rasađivala
![]() kelj
![]() bosiljak,crveni i zeleni
![]() ostići su mi niknuli još prošli tjedan.Nisu nešto narasli no jačaju se,listići su ojačali i narasli.
![]() Crni slijez,od Kat.ree,mi je niknuo za 3 dana
![]() |
|
![]() |
|
Esmeralda,tu sam zadnji krakle potrošila,mislila sam da mi ni nebude dosta.Mješala sam ,u boju za beton,akrilnu temperu (valjda
![]() ![]() Proljeće,poima nemam šta si dobila od mene.Ja sam sijala ovako nešto povrća i od cvijeća ono što će mi u tegli biti(ostići,suzzy -ako nikne)i ovaj slijez da ojača do proljeća.Ljetnice nisam sijala a vjerojatno ni neću.Kad zatopli njih ću odmah van posijati.Ionako neće puno prije cvasti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Je Esmeralda ona ti ima "zelenu ruku", ja mislim da bi kod nje i kamen niknuo da ga proba posaditit....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Shasha, obriši si PP
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gledala sam kad sam posijala moju suzzy...05.i danas je niknula.Samo da si podsjetnik stavim.Treba joj vremena da nikne,sad samo još da lijepo naraste.
|
|
![]() |
|
Kako misliš treba joj vremena??? Pa to je samo 22 dana...
Ja sam lantane posijala 15.01. i još im nema ni traga...tješim se jer su rekli da njima treba puno da niknu...a ovo tvoje je bilo ekspresno!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |