Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesa, meni a vjerujem i večini nama je tiha patnja nešto lipo vidit , naročito za kuću a nepristupačno je iz bilo kojeg razloga, zato malo čirnem i onda odustanem jer ....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Vanja,ti si bila mudrija od mene,ja sam pregledala sve
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dada i ti imaš Aljaškog, pa koliko ih je na forumu (mislim vlasnika)?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kontesa i ja sam čirnula na tu stranicu, zavrtilo mi se u glavi čega svega lipoga ima, a cijene neke prihvatljive a neke bome za nas neprihvatljivo, makla sam se odma da nebi posli patila
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
naravno da sam virnula na onu stranicu koju si stavila i našla sam katalog sa sjemenjem,cvijećem i naaravno da se sad lupam po glavi zašto sam to uopće išla gledati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stalak je famozan, nisam do sad još takav vidjela, još sa zvončićima, pravi bombončić
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Zvoncice...bas su lijepe..i ja sam ih gledala ovih dana
![]() ![]() ![]() Lijepa ideja i za dvorista ne samo u stanu... ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
dada28 zvončići su prekrasni.
|
|
![]() |
|
dada zahvaljujem na odgovoru i veb adresi poz.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stalak je super, a i hvala što si stavila web stranicu gdje si to našla, jer ima super ideja.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
To sam naručila iz kataloga www.poetschke-ambiente.de ...zapravo, vidjela sam u katalogu, a sestra mi je naručila...Košta oko 20 eura |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Dada28 mislila sam ručni rad tvoga mužiča , usput ako nije tajna ko tokvo nešto prodaje
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Stalak sam kupila (ne vjerujem da je ručni rad),a posude za cvijeće su došle naknadno. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ova ideja sa stalcima je super, jesi to kupila ili je to ručni rad ma prekrasna je dekoracija
cviće je lipo obožavam boju plavo na ljubičasto. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne znam dali su mi ljepši zvončići ili stalak na kojem se nalaze.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sunce se danas pojavilo u Brodu...miriše na proljeće, a dok stvarno ne zatopli, dva zvončića i jaglac stvaraju ugođaj u mom domu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš tako, ma koliko godina imali uvijek ostaju maze. Vječiti zaigrani štenci.
|
|
![]() |
|
kat.rea, tako su mili i dragi ti naši malamuti...prije bih rekla da su kao mace...prave maze...
|
|
|
|
![]() |
|
I to je sasvim dobar početak...uz malo volje, naravno...Takav vrt možeš imati za samo par godina... |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Najdraži hobi i najdraža "opasna" ljubimica", sa naglaskom polizati po licu, to nam je zajedničko
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |