Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 394041 |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma bit će da je voda, bio je ovo ljeto vani, a moj sin obožava zaljevati cvijeće......
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Teak možda je do vode
ne podnosi puno vode
kao i svi kaktusi :(
a vrlo lako se razmnožava pa je strašno zahvalan za održavanje
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
A moj je odlučio ostaviti me
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
imam doma na kompiću još ljepše slike ovih njegovih trubica pa ću staviti da vidiš
stvarno razveseli kad procvjeta :)))
|
|
![]() |
|
ja živim u Dubrovniku pa nam je klima slična :)
Ne unosim svoga u kuću dok ne obučem zimsku jaknu, tako da može slobodno pričekati 11. mjesec
evo mojih ljepotana i cvatnji na Božić (mlada je biljka još) i kako sada preko ljeta na balkonu izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
thx,budem još čekala
nadam se da će me i razveselit kojim cvjetićem ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mislim da možeš još čekati.Ako kod mene još mogu kaktusi vani biti(iz Varaždina sam) mogu i kod tebe.Kad su ti češće nočne temperature oko5 stupnjeva.Hmm ne znam kod vas ali ja ih onda spremam.Gledaj kad ti bude više dana zaredom velika oscilacija u dnevnim i noćnim temperaturama.To mu može smetati.
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
do sada nisam imala ovaj kaktus, uzela sam ovo ljeto reznicu od mame i primio se, čak su mu narasli i novi članci. i sad me zanima, ako netko od vas ima ovaj kaktus, do kada ga drži na otvorenom? živim u Splitu, još je dosta toplo. moja mama živi u dalm.zagori i ona ga unese sredinom listopada, a tamo je hladnije. da još čekam?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 394041 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |