Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićni kaktus - Zygocactus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićni kaktus - Zygocactus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 394041
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2007 u 14:53
Ma bit će da je voda, bio je ovo ljeto vani, a moj sin obožava zaljevati cvijeće......smile180 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2007 u 13:07
Teak možda je do vode
ne podnosi puno vode
kao i  svi kaktusi :(
a vrlo lako se razmnožava pa je strašno zahvalan za održavanje
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 20:47
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 20:09
A moj je odlučio ostaviti me smile43
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 09:39
imam doma na kompiću još ljepše slike ovih njegovih trubica pa ću staviti da vidiš
stvarno razveseli kad procvjeta :)))
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 09:38
ja živim u Dubrovniku pa nam je klima slična :)
Ne unosim svoga u kuću dok ne obučem zimsku jaknu, tako da može slobodno pričekati 11. mjesec
evo mojih ljepotana i cvatnji na Božić (mlada je biljka još) i kako sada preko ljeta na balkonu izgleda

Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2007 u 19:04
thx,budem još čekala
nadam se da će me i razveselit kojim cvjetićem

smile63
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2007 u 20:58
Mislim da možeš još čekati.Ako kod mene još mogu kaktusi vani biti(iz Varaždina sam) mogu i kod tebe.Kad su ti češće nočne temperature oko5 stupnjeva.Hmm ne znam kod vas ali ja ih onda spremam.Gledaj kad ti bude više dana zaredom velika oscilacija u dnevnim i noćnim temperaturama.To mu može smetati.
Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2007 u 20:42
do sada nisam imala ovaj kaktus, uzela sam ovo ljeto reznicu od mame i primio se, čak su mu narasli i novi članci. i sad me zanima, ako netko od vas ima ovaj kaktus, do kada ga drži na otvorenom? živim u Splitu, još je  dosta toplo. moja mama živi u dalm.zagori i ona ga unese sredinom listopada, a tamo je hladnije. da još čekam?smile68
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 394041
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.