Jagorčevina, Jaglac - Primula |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Predivno Triša.Meni je najljepši taj svijetlo rozi.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno, ali se nekada desi da druge godine ne izađu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
e to je ekipa Triša!
Da li nakon cvatnje idu u zemlju?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivni su ! Ni meni ne može početak proljeća proći bez njih, uvijek samu sebe razveselim
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo jednog ljepotana
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
hvala svima čitala sam i našla odgovor
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Patka,kada ocvatu presadi ih u vrt. Ne znam mogu li se drugačije sačuvati za dogodine.
|
|
![]() |
|
PATKA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 7 |
Kupila sam ih prije 10-ak dana, tri različite boje i posadila ih skupa u veliku žandinjeru, kažu za njih da su nagovjestitelji proljeća. Zanima me imali itko iskustva sa njima, kako ih održavati da nakon cvatnje se opet dogodine vrate ?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Znam,i ja (iako imam svoje poveće dvorište) odem do mame i tamo još sadim.Samo selim od sebe k njoj i obratno(zachatavamo temu
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha iako sam otišla od mame nikako iz glave ne mogu izbiti mirise njenog cvijeća u proljeće, zato ti ja zajedno s njom oplemenjujem i njene vrtove
![]() |
|
![]() |
|
šteta bi bila baciti ih,nek barem nekom drugom krase vrt.Pogotovo ako je to kod mame
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
poslušat ću tvoj savjet mama mi ima vrt pa ću se svaki put kad dođem u nje divit tom cvjetiću ![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
shasha!
![]() pa ovo je divno! |
|
|
|
![]() |
|
Lana,kad počne propadati,daj ga nekome ko ima vrt.Barem do jeseni,onda ga vrati u teglu da ti opet cvate u kući
![]() |
|
![]() |
|
prekrasan ti je shasha da imam vrt i ja bih ga odmah zasadila al ovako mogu još samo kratko uživati u svome
|
|
![]() |
|
Ja,ko što sam već rekla,sadim te kupovne van.Na jesen opet pocvatu no ne tako lijepo. Nakon nekog vremena1-2godine,dok se valjda prilagode prekrasni su grmovi.
Evo jednog 2-3godine raste u vrtu(isto kupovni) kako cvate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |