Karanfil - Dianthus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moji karanfili već 2 tjedna puni pupova,nikako da procvjetaju..Sigurno neće baš uz inat jer stalno buljim u njih
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
|
|
![]() |
|
miha ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
ja sam podsisala vrhove i presadila sam ga.budem vidjela kako ce biti ove godine
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
znaci treba one cvjetove koji su gotovi otkinuti?
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
moj nije cvjetao dok mu ja svako proljeće nisam počela šišati vrhove i svake godine ga presadim u veću teglu.Moram ga ovih dana malo ošišati,ima puno suhih cvjetova,zapravo on je pun suhih cvjetova.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
miha ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
pozdrav svima!
![]() imam jedno pitanje.vec dvije godine imam ovaj puzavi karanfil ali mi jos niti jedne godine nije cvjetao.dobila sam ga od tete ona ga je taman bila presadila.puno ga zaljevami prehranjujem ga ali jos nisam vidjela cvijeta unaprijd hvala |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
ok primljeno na znanje, hvala
|
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ja mislim da karanfil nikako neće u kući biti po ljeti, po meni ga treba stavit van, on je dosta otporan. Moji su u Rijeci stalno vani i cvjetaju cjelu godinu,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Slavonko jedno pitanje,baš sam istog takvog zapelcala prije par dana ,pa me zanima držiš li ga stalno tak u kući..ili prek ljeta ide van.... a koji je nažalost ne bih znala
|
|
![]() |
|
Mgister baš ti je supač..ima krasnu boju
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
moji kineski su preživjeli zimu tjeraju mlade a ja mislila da će uginuti,imam ih tek od prošle godine
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
evo ga, jos je mali al bit ce, bit ce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
heh evo kupio sam ga dns u konzumu na akciji 7kn. bas me pogodili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dobila sam od jedne bake prije 4 god.3 male grančice,od te 3 samo jedna se primila,ta na slici.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
di si ga nabavila? moram mami naci nesto puzavo da ga stavi iznad šanka da visi
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
SLAVONKA karanfil ti je predivan.Mogu misliti kako miriše.
|
|
![]() |
|
mogu ti reć da i ima veliki korijen,sad je u jako velikom cvijetnjaku i većinom su žile u njemu,trebala bi ga presadit u još veći a već mi i postaje problem kud s njim,jako je velik i težak i uvijek imam po ciglu dvije u njemu da se ne prevrne.Šišam ga jer bolje cvijeta i bio bi duplo veći da ga ne šišam.Po ljeti traži zaljevanje i ujutro i navečer.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Da li ovaj puzavi karanfil ima dubok korijen?
Stavila bi ga u pitar s clematisima da im zaklanja korijen od sunca. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |