Tražim... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 01:24 |
Ima li netko onaj timijan ( sitni zeleno-bijeli listići, grmoliko, nisko)..mislim da je to timijan...treba mi za "Projekt - balkon"
![]() Možda se zove i tamijan..evo slike
![]() Ažurirao frida - 09 Listopad 2007 u 15:32 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako god da se zove uz lijepi izgled ima i super mirisne listiće a moj sad i cvjeta i super se ''raširio'' i ako ti se netko bliže ne javi Frida tu sam, samo se javi
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Ako ih preko zime imaš di držati(ne znam,možda i vani kod vas mogu biti) ja ti poklonim par komada tako velikih ko na slici.Moram ih u jesen bacati jer ih nemam di držati
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ajme, dovezi to do mene pa čemo ih sačuvati. Ljudi moji kako li se samo usuđujete cvijeće bacati
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
J sam prva na redu!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
TeaK,i meni je žao ali nemam kuda sve to staviti.
|
|
![]() |
|
sasha pun ti je inbox...ne idu ti poruke
|
|
![]() |
|
a cuj... razdijeli taj grm tamjana i bit ce za svakog pomalo...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ma ne Frida, krivo si skužila, prvo Shasha ih ima više,
drugo ja samo nudim udomljavanje preko zime, istina je da ga ja nemam jer mi ga je nešto popapalo, ali znam tko ga ima u mojoj blizini i ako možeš sve udomiti ja sam za. No, kad čujem riječ baciti cvijet, gomolj, lukovicu odmah sam jadna do kraja. Jednom prilikom sam morala izvaditi jedan grm Yucca i onda sam jadna hodala po susjedstvu i nudila, a čak sam ga jednoj susjedi i sadila - sve u cilju da ne moram baciti. ![]() |
|
![]() |
|
jesam Frida(ispraznila).
Ma teak imam ga i za tebe
![]() Samo reci i ja šaljem
|
|
![]() |
|
Ma skužirala ja ali mi se Frida uplašila
![]() |
|
![]() |
|
Ok,samo da znam da ih ne bacam
|
|
![]() |
|
Nisam se uplašila....( kojeg sad smilea da stavim)...ni ja ne
volim bacati nista...zato i nudim tri lukovice bijelog ( obicnog)
ljiljana koje sam donijela s otoka nekome...a srce me bolilo ovaj
vikend kad sam vidjela sto mi se po povrtnjaku dogodilo..lani sam imala
novozelandski špinat na jednoj gredici, ljetos je usahao, nedavno smo
vrt preorali i ja posadila drugo sve ( i špinat opet), kad ono po
cijelom vrtu sad niče špinat..ta vrsta je neuništiva, što ga više oreš
on bolje niče...i sad da bih mi salata opstala i drugo morala sam ga
okopavati...znam da nema druge, ali bilo mi ga žao...
imam ja gdje s tim grmićima jer u planu je i uredjenje vrta ispred kuće u bodulima... |
|
![]() |
|
Špinat -
![]() Nemoj ono gore krivo shvatiti malo je tu bilo i šale. |
|
![]() |
|
Naravno, nemoj se uopce ispricavat jer valjda smo ovdje i zbog zezancije i druženja...
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
nadam se da se nitko ne ljuti što ću svoju potragu ovdje zapisat
![]() naime, rado bih imala na svon balkonu biljku imena Russelia juncea ako mi netko može dat bilo kakvu informaciju- bit ću zahvalna ![]() |
|
![]() |
|
Arven,pogledaj u "egzotično drveće i grmlje" kod posta "žuta kiša" mislim da tamo ima nešto informavija.Kad saznaš kako do nje doći javi i meni
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
ima u splitu jedan rasadnik za bugenvileje, RUSELIJE, hibiskuse i slično
danas sam našla njihovu stranicu na internetu http://www.bugenvila.com/ prvom prilikom idem do njih da vidim šta ima može se i naručit pa šalju poštom jel da sam ![]() Ažurirao Arwen - 11 Listopad 2007 u 18:37 |
|
![]() |
|
Stvarno si
![]() |
|
![]() |
|
Da, odi ti pogledaj to jer tu i nemaju nekih cjenika.I reci im da srede stranicu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |