Osteospermum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja nabavila crvene ...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
alkemicar.......kupila sam zute u rasadniku J.kulture,,,,,,,,,,,,,,
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Ja sam svoga prije mjesec dana pošišala jer je cijeli ocvao i sad je pun mladih listića i grančica
jedva čekam da procvjeta opet a rado bih kupila još jedan |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...zakorijenjivanje zelenih reznica mi nije uspjelo i mislim da nije jednostavno....zato sam kupila gotovi, 12 kn, isplati se , već cvjeta i lijepo se adaptirao u đardinjerici plastičnoj, međutim mali pupoljci žute i propadaju....što mu je sad ? Malo sunca ? Puno vode ? Prihranila sam ga 2 puta u 20 dana.
|
|
![]() |
|
ljubica087 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 30 |
Ja isto imam Osteospermum i među dražim mi je biljkama,jer kad cvjeta pun je cvitova uopće se ne vide listovi presavršen mi je.Imam rozi i bjeli,nikad ga nisam sijala.Njemu grane padaju po tlu i na tim mjestima pusti korjen onda ga ja lipo odrežem i posadim.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
jupiiiiiiiiiiiiiiii ja dobila sjeme od proljeće sad ga sijem na balkon samo me interesuje ako su saksije duge 50 cm pa koliko sjemenki da stavim u jednu
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kupila sam jedan osteosperum i čekam da procvita pa ću ga slikati i pokazati.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Izgleda da se stvarno lako prima jer vidim da grančice tjeraju nove listiće, a jedna i cvijet.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Možeš ga slobodno pošišati i onda će se zgusnuti, a to što pošišaš zabodi u vrt i primit će se novi.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
brankica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
joj, pa ja imam osteospermum, jupiiiiiiiiiii
prezimio mi je od prošle godine - Solin kraj Splita i sada opet cvjeta predivnim bijelo ljubičastim cvjetićima. meni je viseći u žardinjerama na južnom balkonu, ali su mu grane i listovi malo rijetki. tko zna, mogu li ga malo podšišati da bi mi dao nove mladice i obnovio se u širinu?
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Inaja i njih bude u prolječe u prodaji.I u cvijecarama,rasadnicima i kaminskoj prodaji.Bude jedan presad oko 5km |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
joj hoću i ja da imam ovaj cvijet nisam ga vidjela u prodaji kod nas u sarajevu doduše samo sam gledala po tržnim centrima,nisam još išla u rasadnike.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima šanse, dosta se lako zakorjenjuju iz grančica
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ja sam od none neki dan uzela par grančica i zapiknula u zemlju.
Ima li ikakve šanse da mi se tako prime?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vanja i moje su takve i već sam presadila svaku za sebe, jer mi se čini da su one lanjske skoro sve otišle, pa sam sretna što imam ove mlade.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vanja presadi svaku za sebe jer oni se rašire
|
|
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ova dva ostića se razlikuju (očito), da li tko zna zašto, jel možda jedan spuštajući a dr. grmasta sorta?
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
lipo su mi niknule dvi biljčice iz sjemena osteosperuma sada jedna ima treči red lističa a druga ima dva reda lističa, zanima me kada ih presaditi u pitar.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |