Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 260261262263264 272> |
Korisnik | |||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ona ti raste od 1994. godine.
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Hoya kako ti je lijepa magnolija!!!!
A i ostatk vrta....a sada samo još pričekati da sve izraste i onda ćemo uživati svi skupa s tobom...
|
|||
![]() |
|||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
||
Ma znam da ne smijem biti zavisna,ali ne mogu si pomoći kad vidim svu tu ljepotu,ova magnolija ostavlja bez daha,kad bi barem postojala neka minijaturna vrsta koja može biti u pitaru na balkonu!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Joooj prekrasno!!!!!Ma ne smije dugo i jako hladno biti,ma i bura će se smilovati nad ovakvim cvijećem
![]() |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Magnolija je zakon, kolčiko ima godina?I ja sam čula da će veliko zahlađenje i orkanska bura, ali opet mislim da će to kratko trajati.
|
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Ma znam da sam dosadna, ali nisam mogla odoljeti, a da je ne pratim ...
Najavljuju zahlađenje i sve me strah da je nećemo vidjeti u punom sjaju !
![]() Listovi ljiljana posebno su mi dragi :
![]() Alstroemerie niču ....
![]() Irisi - plavi polako debljaju u sredini:
![]() Iberiks postaje snježno bijeli:
![]() Njih sam potpuno zaboravila (visibabe sam tek usput zapazila)
![]() Ovo su dupli zumbuli, ali sam ih ove godine jako razrijedila i očito sam ostavila puno mladih lukovica:
![]() Za ovaj sam grm posebno vezana. Spašavala sam ga od škara, ruku i noge MVS. I uspjela sam. Sad mu moram pridavati puno pažnje jer ga rado napadnu mušice i pepeo, ali mi nije teško:
![]() Prazan je vrtić, ali čeka da niknu klijanci :
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
E takav mi treba ...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
||
veli moj dragi ... kaktus sa brušenim iglicama = brusnica
|
|||
![]() |
|||
||
Ma šalim se, Triša. Više od svega voljela bi da sam tamo s vama. Lako za biljčice, bitno je druženje ... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Kad smo već kod toga, ako imaš kakve želje, javi se donesem ti vrlo rado.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Kako kod nas funkcionira, ne bi me začudilo da kod Bešlića nađem kaktus, na kojem piše "brusnica"
![]() |
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
||
Ja sam kupila onu sa nisku puzajuću i za nju sam čitala da je američka. Sada želim prema opisu onu europsku koja je grm do 35 cm visok i ima zelenije listove.
I odem u vrtni centar kupiti takvu - europsku, a ono na onima koje sam kupila veliki natpis: EUROPSKA BRUSNICA.
I sad ti meni, Tija, reci što da ja pitam u trgovinama ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
||
jesi ti kupila onu Brusnicu ili nisi još uvijek?
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Reci ti lijepo svom mužu da ona zauzima površine koliko joj je deblo, a ispod nje i dalje ostaje sve što je i bilo
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Hoya svo cvijeće ti je lijepo...ali....magnolija je pre,pre, pre, prelijepa.
Toliko cvjetovaaaa......
|
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Ma nije moguće da ti već magnolija ovako cvate, pa moja je tek razvila male pupoljke, mislin da je moja ista vrsta, jer postoji i jedna jako rana ali je blijedo roza boje i mislin da to nije ta tvoja.
|
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
Kod tebe sve u punom cvatu! Narcisi, magnolija ...prekrasno!
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
magnolija predivna,moja ni ne pomislja jos da cveta
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 260261262263264 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |