Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf....morat ću ograditi još jedan dio zemlje....samo da dobijem na lotu
![]() uzela sam crvenu vejgelu u Peveca....seni mi je poslala reznica....lantanin poklon sutra stiže....
![]() ![]() Tija kod mene svako malo zagonetke....vidit ćeš tek kad sjeme počne nicati....zagonetka do zagonetke
![]() Otok bit će opet rikole....a i ovako je lijepa...rascvjetana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej, ja se ne kužim u poljoprivredu ovo što se dogodilo s rukulom-rikulom to nije dobro? Ja vidim lijepe cvijetiće, ali.... Daj me prosvijetli molim te.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
previše sam posijala prošle godine i nismo ju uspjeli pojesti i otišla je u sjeme kako bi rekli ovdje kod mene.....ne znam kakva bi sad bila za jesti...možda da probam?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
hvala, jer zbilja nisam kužila u čemu je problem
|
|
![]() |
|
prvi cvijet na kameliji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bajam cvjeta a šljiva će uskoro
![]() ![]() i jorgovan i kerija /sory loša slika/ su spremni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je prošle godine preneseno sa krša u moj vrt i izgleda da mu se svidilo kod mene
neka vrsta mlječike
![]() pelin
![]() ivančice i stolisnik /žuti...on nije iz prirode ali imam i bijeli ali sam ga zaboravila slikati :P/
![]() |
|
![]() |
|
i lovor će prvi put cvjetati
![]() iberis je počeo
![]() sjeme na sve strane niče...i posijano i neposijano...a ja ponovno za pola nisam zapamtila gdje je što
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris cvit kamelije je predivan, drugačiji je od moga.
Ostali dio cvjetnjaka je isto super, dobro to tebi ide ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kamelija predivna:))),i moja je crvena.
napokon sve pocije da cveta |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno iris,kamelia je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
iris, reci mi molim te da li taj pelin ima aromaticno lisce, mislim da imam nesto slicno u vrtu ali ne znam mu ime,i ako znas mozda latinsko ime stvarno bi mi puno pomogla
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima
![]() zvrk pelin ima aromatično lišće ali ne znam točno koji je ovo jer navodno ih ima više vrsta
evo tu je tema o pelinu pa najbolje da pitaš one koji bolje znaju:
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris, konačno se i tvoj predio počeo buditi. Kamelija ti je predivna, a obožavam cvijet bajama(mendule).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma,Triša,budi se i kod nje svašta samo nam je Iris malo lijena(ko joj to govori
![]() ![]() pelin je prelijep,kako su mi medeni takvi grmići
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Iris, tvoj pelin me vratio u djetinjstvo. Pokraj kuće u kojoj smo ivjeli bilo je razoreno od bombardiranja (II.svj.rat sad znaš koliko sam stara) i bilo je jako puno pelina. Pred par godina sam primjetila da ga više nigdje nema. Došao red i disciplina pa nestaju stari "korovi".
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve je krasno, ali mlječika ti je zakon
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris
![]() Uživaj!!!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravo proljeće u vrtu. Kamelija je lijepa kao i moja, sliče
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |