Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....upravo tako.....veliki odmor je u tijeku....umorili se, zabolila leđa....M je u horizontali u sobi, a ja se odlučila za kauč.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Odmorite se zasluzili ste, grmljavine nije bilo - izgleda da ste sve lijepo izgaladili.
Veselim se ako budes u Zagrebu na flori to ce biti pravo veliko druzenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....i ja se veselim flori i druženju...možda spojim preglede i floru u istu sedmicu, to bi bilo najbolje....
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
doista ste zaslužili odmor,ali kako mi ovdje na forumu kažemo to je slatki umor,barem meni.ipak slijedi radost kad sve procvjeta.želim da ti se sin sretno vrati,jer i moj sin je daleko od kuće ali ne toliko,on je dole kod tebe u Dubrovniku pa razumijem tvoju muku.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
.....hvala skitnice ....treba nam dosta strpljenja sa djecom.....tvoj sin radi u Dbk!?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike Manči, ja prije nisam toliko primjećivala te prekrasne zalaske sunca, izgleda da o dolazi s godinama ... i fotoaparatom...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
...da, Lantana, mogu reč da nisam neki zaljubljenik u slike zalaza sunca, ali gledat u prirodi...to da....fascinira me kako je nebo uvijek druge nijanse, a takvih tonova boje da ne vjeruješ da je to stvarnost...ovo su slike od petka 13.03. k'o da smo bili u tropima ....
![]() ....najviše volim zalaz po buri, onako svjež i crvenkast.....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči zalasci sunca su nezaboravni....
![]() Pp ti je bio pun, pa ču se opet zahvaliti (nikada nije puno niti kasno za zahvalu) za limune, ružmarin i one lukovice.
Napitak je već napravljen i pijem ga (odvratan okus) a cvijeće posađeno...
Moja mama se oduševila kada je vidjela ružmarin a još kada sam joj rekla da je iz Dubrovnika nije mogla vjerovati...
A što se tiče gaillardia ako ti ne izađu ne sikiraj se. Moje su iznikle i bit će i za tebe!!!
Još jednom
![]() |
|
![]() |
|
....nema na čemu Proljeće, limuna ima dovoljno ako ti još bude trebalo za lijek.....
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
trenutno je tamo,ali to mu je periodočno.15 dana doma 15 dana Dbk.ali i to je život. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
....za današnje vrijeme , nije loše.... posla nema u Dbk , osim sezonski u ljeto....
|
|
![]() |
|
![]() ....sad cvjeta na otoku u vrtu....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...drvenasti vrijes - Erica arborea...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |