Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
....i kod nas opet hladno, puše bura, sve gledam što će bit sa biljkama, tek krenule i opet hladni val...kažu da za 2 dana ide zatopljenje....e pa valjda.....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam cijelo jutro unosila u konobu. Ne želim plakati zbog jednog burnog dana za trudom od mjesec dana ...
Manči, opet si me fascinirala svojim fotografijama ... Svaka čast !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya....baš sam nešto žalosna....toliko puše bura i toliko je zima ....... na BBC-u su sve pogodili....snijeg je u CG i BiH, znači brda koja su na granici s nama....nešto sam pokrila, ne znam da li da unosim posude sa tek proklijalim biljčicama, a na otoku što im bude - bude.....ma ovo proljeće je baš ćudljivo....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Manči,ako do sad nisi micala biljke,ni ne trebaš,ionako vele od sutra ljepše vrijeme.Valjda im ništa strašnog neće biti od ovog vremena.
Koji ti je ovo cvijet na drugoj slici?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike Manči. Koji ti je ovo cvijet?
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana...nećeš vjerovat to je ružmarin, pogledaj mu te pjege....njega sam kupila u nekom centru i sad je već pravi zeleni zid, ali se cvijet razlikuje od druga dva koja sam ranije sadila, jedan isto iz nekog trg centra, a drugi je iz prirode, onaj što pada....cvjetovi su mu i nešto krupniji...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nebi nikad pogodila, ma nevjerojatno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha.....izniknule su mi 4 mirisne grahorice i srdašce dicentra je već od 10 cm...sklonila sam ih uz zid, tu je zaštičeno od bure, a temp je +10...noćas može bit +6 + 7....valjda će bit o.k.
...na 2. slici je lemprika - Viburnum tinus ...ima tema....sade je i po parkovima....
|
|
![]() |
|
...srdašce me iznenadilo kako munjevito raste...
![]() |
|
![]() |
|
...malo romantike... prije 5, 6 dana...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Manči,ja te pitatala za isti cvijet ko i Lantana-ružmarin
![]() Joj kako su ti "srčeka"već velika!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Drago mi je da si kupila srčeka, ruzmarin je stvarno neobičan
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dragička, bi li taj ružmarin mogao biti u tegli? A onaj viseći? U prijevodu, ajde ti meni lijepo otkini neku malu, malecku grančicu pa stavi u vodicu i donesi na Floricu! Fala, fala!
|
|
![]() |
|
...može, može... Franjica....stavit ću u zemlju...tako je bolje, inače normalno raste u pitaru...imam jednog tako u gradu na taraci.....puzavi sam obećala hani, ali ako ćeš i puzavog idem do "izvora" pa ću ga zapelcat - može, može !!!!!
|
|
![]() |
|
...danas dere bura, a ona srdašca poskakuju ( taraca, 2. kat )....mislim da su to jedina srdašca u Hr koja su na ovakvoj vjetrometini
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja koliko ima interesa morat će puzavi cjeli raskupusiti i zapelcati jedno 30 puta Slike su ti predivne, odlična je ova s cvjetom ružmarina. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |