Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 27> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam ja gdje si, zato velim Panonsko more
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tulipani su prekrasni i veliki i ovi mini.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Je l to ja dobro vidim, ravno iz zemlje raste cvijett... ma nemoj me zezati, takve još
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hejjj macak! Susjedo!
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opa, draga moja pa ti si meni blizu! Nisam dugo bila na Banovskom, al prije sam se i okupati tamo znala! Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova prva trebala bi biti veeelika,a ova drga manja, no vidjet ću kad narastu kolike će biti! (ako narastu
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
kaj su to divovske buče
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Danas me mama razveselila paketićem, a unutra, između ostalog i ove sjemenke!
![]() ![]() .
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I mene već dugo svrbe prsti
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Kat.rea, sve spremno za sadnju! Već me svrbe prsti
![]() Ne, nisam na moru, već u zap. Slavoniji. Magnolija nije potpuno bijela, ima pinku roza boje, prekrasna je kad se rascvate. Kupila je kod peveca prije 2 god. oni je htjeli baciti, pa je uzela za par kuna...inače je niska rastom i prva me razveseli od grmova. A tulipani, njima valjda odgovara mjesto, pa se požure svake godine.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Monna, jel ti mene zezaš, živiš li ti možda na moru? Pa kako pobogu več cvatu tulipani i magnolija. Ah to Panonsko more. Jeli magnolija bijela, pliz slikaj ju u punom cvatu. Jesi spremna za sadnju, da šaljem zvjezdane?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je prewkrasnooooo
|
|
![]() |
|
Eh....samo vi brusite zube...to i ja radim na slike vaših kolača u receptima
![]() Danas puše hladno, brrr, stigla sam optrčati malo svoje ljubimce i slikati:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ovo zaista nije fer...
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mona trebala si doći s tom pitom na druženje u Žažinu, a ti ništa.
Slike su ti prekrasne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa nemoj mi to raditi, prvo me lupiš plavim gladiolama a ona na kraju desert a ja pokušavam ne večerati, ode mast u propast, moram u kuhinju.... jer ja sam
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Monna - baš sam se ugodno smjestila - sad mi samo treba jedan komadić ove divote gore ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pitica od kupina i višnji je gotova! Mmmmm, jedva čekam da se ohladi!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mini, zaboravila uslikati,
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kako je lijepa priroda, a jaglaci i bijele ljubice su vidim da posla ne manjka, a i pale su ružice! a di su slije???? |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |