Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Baš su krasni! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bila ja danas u pevcu i bauhausu i ni u jednom nema onakve pasiflore. Ali to ne znači da nisam ništa kupila,tj. da se ispravim muž mi je kupio-
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja sam za uz uvjet da nas bude barem troje iz zg inače bi to bio preskupi izlet.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moramo samo gospođi Anđelini javiti termin par dana ranije da se nebi desilo da nije prisutna (a željela bi bit tamo kad dođemo)!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I meni je stigao paket iz Buzeta (asclepias tuberosa, campanula, heuchera, monarda, sedum), slikat ću kad malo porastu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya fantastično, kad ćemo u taj Buzet, negdje bi mogli koncem travnja, skitnica će skupit nekog iz Zg, pa da bude jedna istrijanska kavica, s najmanje istrijana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja se nadam da čemo napraviti nekakvu kavicu i posjetiti Buzet kao što smo i Žažinu. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
nešto oko 45 kunića. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja sam se ponovila. Ljenčina naručila u Buzetu gotove biljke. Iako se gospođa telefonom izvinjavala da biljke loše izgledaju jer je još jako hladno - meni (a i svima nama) je jasno da je sve to O.K..
Svaka biljka ima puno malih izdanaka, bogate su i taman kreću.
I osim naručenog u paketu je bilo i gratis biljčica.
Jedva čekam da dođem u njihov rasadnik:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kako je dobra ta pasiflora!! Kolko je koštala?
|
|
![]() |
|
kupljena u bauhausu na žitnjaku,bila je još jedna ljepša ali sama biljka izgledala je žalosno pa sam se odlučio samo za ovu.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Je,Kat rea,to je to,srebrnolisno sa žutim kuglicama
![]() Puno noviteta,Skitnico,no ova pasiflora mi je najzanimljivija,nisam takvu još vidjela
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, cotula- ja velim, pa kaj ti misliš da sam ja tako pametna? Joj umislit ću se
![]() Draga moja to sam pročitala u "tvom dvorišču", znaš da sam cijelu zimu štrebala, ali išla sam opet virnuti..... haha, to je ono "srebrnolisno sa žutim kuglicama" zar ne?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Shasha, znam da su slike mutne, ali pokušavala sam iz bližeg slikati da se bolje vidi list, pa još uvečati, a onda što sam više uvečavala dobila , da prostite, veliki dr..
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovako....MUTNE SU SLIKEEEEEE!!!!
![]() To za prve dvije slike.
3. je ono kaj ne znam ime(idem virnuti)...Ti veliš da se to zove"cotula".Jadno izgleda no takvi su preko zime.Sad će oni potjerati listiće.
4.Šeboj
5.Zlatoglavica
6.Tritoma
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |