Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno si orginalna!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutija je odlična!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutija je stvarno mrak,izvana nježna,a iznutra šašava,baš kao što si rekla!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo nešto novo, možda malo netipično za moje radove, ali ide priča uz to! Dakle, to je kutijica za moju prijateljicu koja je dobila novi (dosadni) posao. Inače se čini ozbiljna jer radi s ljudima, a unutra je prava šašavica koja i nije baš ljutarnji tip bez nekog kofeinskog napitka!
Otud ideja za ovu kutiju koja će joj poslužiti na novom poslu - vani lijepa i profinjena, unutra šašava i psihodelična s kofeinskom namjenom! Sve sam radila u šablonicama - e to je bome trajalo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ima ih, dobila sam potvrdni odgovor nod sestrične koja tamo radi
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nisam stigla još, sutra ću kad se budem vraćala s posla! Javim (ne)uspjeh!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a kaj je s kutijama- škrinjama , jesi našla?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
Samo sam te čekala draga! Bacila sam udicu,a ti HOP! Bravo, enciklopedijice naša!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je imaju kukice na platnima...u chemacu 5 komada košta 7 kuna...
eto kad me zezate da sve znam di kaj ima... ![]() |
|
![]() |
|
Na kupovnim mehanizmima postoje kukice odlivene u plastici zajedno s mehanizmom. A na mehanizmima koje uzmem iz kupljenih (potom brutalno rastavljenih) satova iz Offertissime nema kukice pa ja to improviziram s malo silikonskog ljepila i špege ili rafije ili tako nešto, lijepo omotam oko mehanizma tako da je čvrsto, a sat i nije posebno težak. Mislim da sam vidjela da ima za kupit i nekakvi trokutići na malom komadu platna baš za vješanje, mislim da bi i to išlo u kombinaciji s malo super ljepila!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Zanima me kako objesiš sat? Na satni mehanizam? Znam da postoji nekakva kukica iza mehanizma, ali ne znam koliko je izdržljiva i koliko su teške ure, pa me to zbunjuje.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ma budem ja malo pogledala i u drugim dućanima pa javim ak naletim na nekaj veeeeliko.....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima jedan kafić na branimirovoj kod tržnice blizu koji ima za ukras predivnu škrinju pa probaj tamo, al uzmi malu veću torbu ili vrećicu!! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hvala na strpljenju! poslije sam i ja skužila da se radi o 2k
![]() |
|
![]() |
|
S obzirom da je bio unutra, htjela sam da bude i izvana... 2 komponentni je, zato se nanosi preko motiva ako radiš s vanjske strane... Ali sam ga štedljivo nanosila pa sam dobila male pukotine, no to je ionako bila zdjelica s radionice, za vježbu!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Izzy, hvala na uputama. sve jasno,ali čemu crackle na kraju?
![]() |
|
![]() |
|
Hm, nisam sigurna gdje bih ovo postirala, pa ću tu zamoliti cure na području Zagreba - treba mi jedna drvena kutija ili škrinja ali većih dimenzija, što veće, to bolje, za decoupage! Ako netko negdje vidi, molim neka mi javi gdje ima za kupiti, nabaviti ili ukrasti (krajnja mjera), treba mi onako dosta hitno! Hvaaalaaaa!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je ludilo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |