Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 16:07
Stvarno si orginalna! Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 15:51
kutija je odlična! smile141
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 15:50
Kutija je stvarno mrak,izvana nježna,a iznutra šašava,baš kao što si rekla!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 15:22
Evo nešto novo, možda malo netipično za moje radove, ali ide priča uz to! Dakle, to je kutijica za moju prijateljicu koja je dobila novi (dosadni) posao. Inače se čini ozbiljna jer radi s ljudima, a unutra je prava šašavica koja i nije baš ljutarnji tip bez nekog kofeinskog napitka!
Otud ideja za ovu kutiju koja će joj poslužiti na novom poslu - vani lijepa i profinjena, unutra šašava i psihodelična s kofeinskom namjenom! Sve sam radila u šablonicama - e to je bome trajalo!

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 07:34
ima ih, dobila sam potvrdni odgovor nod sestrične koja tamo radi
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 23:13
Nisam stigla još, sutra ću kad se budem vraćala s posla! Javim (ne)uspjeh! Smile
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 22:50
a kaj je s kutijama- škrinjama , jesi našla?
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 22:44
smile56

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 22:36
Samo sam te čekala draga! Bacila sam udicu,a ti HOP! Bravo, enciklopedijice naša! smile131
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 22:12
je je imaju kukice na platnima...u chemacu 5 komada košta 7 kuna...

eto kad me zezate da sve znam di kaj ima...LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 21:36
Na kupovnim mehanizmima postoje kukice odlivene u plastici zajedno s mehanizmom. A na mehanizmima koje uzmem iz kupljenih (potom brutalno rastavljenih) satova iz Offertissime nema kukice pa ja to improviziram s malo silikonskog ljepila i špege ili rafije ili tako nešto, lijepo omotam oko mehanizma tako da je čvrsto, a sat i nije posebno težak. Mislim da sam vidjela da ima za kupit i nekakvi trokutići na malom komadu platna baš za vješanje, mislim da bi i to išlo u kombinaciji s malo super ljepila! Approve 
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 19:01
Zanima me kako objesiš sat? Na satni mehanizam? Znam da postoji nekakva kukica iza mehanizma, ali ne znam koliko je izdržljiva i koliko su teške ure, pa me to zbunjuje.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 17:48
ma budem ja malo pogledala i u drugim dućanima pa javim ak naletim na nekaj veeeeliko.....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 16:48
smile108 pa da završim ovako...Ali hvala što misliš na mene!smile187
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 16:11
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Hm, nisam sigurna gdje bih ovo postirala, pa ću tu zamoliti cure na području Zagreba - treba mi jedna drvena kutija ili škrinja ali većih dimenzija, što veće, to bolje, za decoupage! Ako netko negdje vidi, molim neka mi javi gdje ima za kupiti, nabaviti ili ukrasti (krajnja mjera), treba mi onako dosta hitno! Hvaaalaaaa!
smile143

ima jedan kafić na branimirovoj kod tržnice blizu koji ima za ukras predivnu škrinju pa probaj tamo, al uzmi malu veću torbu ili vrećicu!! LOL
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 16:05
hvala na strpljenju! poslije sam i ja skužila da se radi o 2ksmile42
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 17:27
S obzirom da je bio unutra, htjela sam da bude i izvana... 2 komponentni je, zato se nanosi preko motiva ako radiš s vanjske strane... Ali sam ga štedljivo nanosila pa sam dobila male pukotine, no to je ionako bila zdjelica s radionice, za vježbu! Wink
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 16:43
Izzy, hvala na uputama. sve jasno,ali čemu crackle na kraju? Confused 
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 15:47
Hm, nisam sigurna gdje bih ovo postirala, pa ću tu zamoliti cure na području Zagreba - treba mi jedna drvena kutija ili škrinja ali većih dimenzija, što veće, to bolje, za decoupage! Ako netko negdje vidi, molim neka mi javi gdje ima za kupiti, nabaviti ili ukrasti (krajnja mjera), treba mi onako dosta hitno! Hvaaalaaaa!
smile143
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 13:09
sat je ludilo! smile89
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.