Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 15:53
Tako treba ja ih stalno nosim van na kišu da se tuširaju.
Meni je kamelija puna pupoljaka i svaki pupoljak je nešto(neka štetočina) malo nagrizla, svaki je ozljeđen, kad procvate bit će pola cvijeta Confused- moja je u vrtu
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 13:40
plavo je cini mi se cineraria,a ove druge lepotice su kucne ciklame,fino izgledaju,al ne mirisu...
ej,zaboravih reci,procvetala kamelija ,dva pupoljka se otvorila,zalila sam je kisnicom,nisam jos presadila,ne usudjujem se.
Posto pada kisica i ne mogu raditi vani,presadjujem af.ljubicice,i jos po eku drugu biljku.Izbacila sam par biljaka na kisu,malo da dodju sebi i da zivnu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 10:01
Gio ti si se stvarno ponovila sa cvijećem!!!
A radovi u punom jeku...
Kada gledam tvoje novo cvijeće idem odmah guglati po netu da vidim kakve su to ljepotice...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 10:00
Hvala za informaciju. 600 kn je oko 80 eura.
Predivni rođendanski pokloni Thumbs%20Up

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 09:48
narucila sam preko floreekspresa,moj je kostao oko 16-17 evra(otprilike,ne pratim redovno kurs ili ti 1480 din.),a Cornus k.Satomi(roze) i Cornus k.China girl(zuti)
2950din.,znaci oko 32 evra...a beli dren oko 30 evra.Sadnice su 0d 90-100 cm,mnogo vece nego moj dren.
Koliko je 600 kuna u evrima?

evo mojih ciklama sto sam dobila za rodjendan

i cineraria
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 08:58

Gioia, jučer sam se u rasadniku lagano šokirala.  Naravno imaju samo grmolike cornuse sa sitnim cvjetićima i to je po nekih 40 -50 kuna. Kad sam pitala za cornus kousa rekli su da će dobiti za cca 10 dana i da će sadnica od metar i pol koštati 600,00 kuna. Confused Cornus florida (roza) će isto dobiti za za 15 dana ali neznaju cijenu. Nisam imala pojma da to malo ljepši primjerci mogu toliko koštati. Odakle si ti naručivala, ili si kupila direktno u rasadniku. Kolika je kod vas cijena mislim cca?

(zgora Opatije)
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:19
Đoja baš si neumorna, ne salomljiva, bravo samo tako da možemo uživati u tvom rascvitanom vrtu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:18
ih,vidi se da sam umorna,posadila sam i bast.dve ciklame(tu sam vec bila skromna)i tratincice
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:16
korijenko moj je sarenolisni j.dren,nemam pojma kako cveta ,al svideo mi se zbog horizontalnim granama i sarenim listicima,u katalogu izgleda super,al moj nema vise od 30 cm...valjda ce jednog dana fino izgledati
Svidja mi se i Japanski zuti dren(Cornus k.China girl),cvetici su predivni,cveta u V_VI mesecu,raste do 2,5 m,ma predivan,zao mi sto ga nisam narucila

opet sam listala florin katalog,uf,sto nemam vece dvoriste
rano sam danas pocela s radovima,svasta sam radila,posadila bele macuhice,tacno korijenko,obozavam ih,pogotovo sitne...kopala,presadjivala,djubrila,pregradjivala ciglama,i tako do 17h,a i nisam mogla duze,pocela sitna kisa,pa sve jaca i jaca,bar necu zalivati
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 11:16
Gioia, kako ću samo uživati u tvom vrtu ovog ljeta. Čitam da si posadila 60 maćuhica, mora da ih jako voliš.
I ja planiram ovo proljeće posaditi drijen ali se ne mogu odlučiti između floride (roza cvat) ili bijelog ali da ima veliki cvat. Kakav je ovaj tvoj?  Najčešći koje nađem u rasadnicima su alba elegantissima -crvena kora ali taj mi se ne sviđa, nadam se da ću ove godine naći neki po mojem guštu, nisam izbirljiva ali kad nešto zacrtam onda to čekam koliko god treba
I što mi se još sviđa kod tvojeg je što je već formiran kao stablo a gdje god gledam nađem sa jako puno šiba, kao grm pa bi ga trebala formirati sama.

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 10:01
dogovoreno vanja
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 09:49
Đijo sve ti je prekrasno, a kamelijaaaaaa uuuuuuuuu velika ti je, veća od moje,ne sumnjam da će ti i ona pružati zadovoljstvo kao i svo tvoje cviće.
Ti ćeš nam stavljati slike a mi ćemo šetati tvojim vrtom i uživati.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 21:48
vec sam nesto fotkala,al nikako da prebacim na photobucket...sutra cu:))))
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 14:23
Joooj prelijepo! Koliko novih stanovnika!
Ne zaboravi fotkati čim ih posadiš, pa onda kad se razrastu, pa cvatnju, pa....uglavnom sve smile39
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 12:57
i ja jedva cekam kontesaa
malo pre sam posadila tri palme u blizini fontane,opet ce one na jesen u saksiju,i ne izgleda lose
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 13:52
gio fenomenalne su prinove u tvoj vrt,jedva čekam da se to sve razraste smile64
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 12:53
malo prije sam izbacila tri palme u vrt,valjda mi nece naskoditi od tereta ,nisu bas bile lagane...kasnije cu oleander,i tako da malo rasteretim terasu.
a nadam se da vise nece biti jakog mraza
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 09:54
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 09:41
ako ga bude...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2009 u 21:56
 smile107 skupljaj sjeme tog cosmosa na jesen Tongue smile143
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.