Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako treba ja ih stalno nosim van na kišu da se tuširaju.
Meni je kamelija puna pupoljaka i svaki pupoljak je nešto(neka štetočina) malo nagrizla, svaki je ozljeđen, kad procvate bit će pola cvijeta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ej,zaboravih reci,procvetala kamelija ![]() ![]() ![]() Posto pada kisica i ne mogu raditi vani,presadjujem af.ljubicice,i jos po eku drugu biljku.Izbacila sam par biljaka na kisu,malo da dodju sebi i da zivnu ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gio ti si se stvarno ponovila sa cvijećem!!!
A radovi u punom jeku...
Kada gledam tvoje novo cvijeće idem odmah guglati po netu da vidim kakve su to ljepotice...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala za informaciju. 600 kn je oko 80 eura.
Predivni rođendanski pokloni
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
narucila sam preko floreekspresa,moj je kostao oko 16-17 evra(otprilike,ne pratim redovno kurs ili ti 1480 din.),a Cornus k.Satomi(roze) i Cornus k.China girl(zuti)
2950din.,znaci oko 32 evra...a beli dren oko 30 evra.Sadnice su 0d 90-100 cm,mnogo vece nego moj dren. Koliko je 600 kuna u evrima? evo mojih ciklama sto sam dobila za rodjendan ![]() ![]() i cineraria ![]() |
|
![]() |
|
Gioia, jučer sam se u rasadniku lagano šokirala. Naravno imaju samo grmolike cornuse sa sitnim cvjetićima i to je po nekih 40 -50 kuna. Kad sam pitala za cornus kousa rekli su da će dobiti za cca 10 dana i da će sadnica od metar i pol koštati 600,00 kuna. |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đoja baš si neumorna, ne salomljiva, bravo samo tako da možemo uživati u tvom rascvitanom vrtu.
|
|
![]() |
|
ih,vidi se da sam umorna,posadila sam i bast.dve ciklame(tu sam vec bila skromna)i tratincice
|
|
![]() |
|
korijenko moj je sarenolisni j.dren,nemam pojma kako cveta
![]() ![]() Svidja mi se i Japanski zuti dren(Cornus k.China girl),cvetici su predivni,cveta u V_VI mesecu,raste do 2,5 m,ma predivan,zao mi sto ga nisam narucila ![]() ![]() opet sam listala florin katalog,uf,sto nemam vece dvoriste ![]() rano sam danas pocela s radovima,svasta sam radila,posadila bele macuhice,tacno korijenko,obozavam ih,pogotovo sitne...kopala,presadjivala,djubrila,pregradjivala ciglama,i tako do 17h,a i nisam mogla duze,pocela sitna kisa,pa sve jaca i jaca,bar necu zalivati ![]() |
|
![]() |
|
Gioia, kako ću samo uživati u tvom vrtu ovog ljeta. Čitam da si posadila 60 maćuhica, mora da ih jako voliš.
I ja planiram ovo proljeće posaditi drijen ali se ne mogu odlučiti između floride (roza cvat) ili bijelog ali da ima veliki cvat. Kakav je ovaj tvoj? Najčešći koje nađem u rasadnicima su alba elegantissima -crvena kora ali taj mi se ne sviđa, nadam se da ću ove godine naći neki po mojem guštu, nisam izbirljiva ali kad nešto zacrtam onda to čekam koliko god treba
I što mi se još sviđa kod tvojeg je što je već formiran kao stablo a gdje god gledam nađem sa jako puno šiba, kao grm pa bi ga trebala formirati sama.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dogovoreno vanja
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đijo sve ti je prekrasno, a kamelijaaaaaa uuuuuuuuu velika ti je, veća od moje,ne sumnjam da će ti i ona pružati zadovoljstvo kao i svo tvoje cviće.
Ti ćeš nam stavljati slike a mi ćemo šetati tvojim vrtom i uživati. |
|
![]() |
|
vec sam nesto fotkala,al nikako da prebacim na photobucket...sutra cu:))))
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Joooj prelijepo! Koliko novih stanovnika!
Ne zaboravi fotkati čim ih posadiš, pa onda kad se razrastu, pa cvatnju, pa....uglavnom sve
![]() |
|
![]() |
|
i ja jedva cekam kontesaa
![]() malo pre sam posadila tri palme u blizini fontane,opet ce one na jesen u saksiju,i ne izgleda lose ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gio fenomenalne su prinove u tvoj vrt,jedva čekam da se to sve razraste
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
malo prije sam izbacila tri palme u vrt,valjda mi nece naskoditi od tereta
![]() a nadam se da vise nece biti jakog mraza |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |