Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monstera deliciosa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monstera deliciosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2007 u 07:57
Operem prvo mlakom vodom, zatim prebrišem sa krpom natopljenom sa pivom, ostatak piva... zna se.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2007 u 21:04
bananu u međuvremenu pojedemLOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2007 u 21:04
smile227ne znam čime čistiš ali ja ih čistim i "hranim" ujedno sa svježom korom od banane.Fino se očiste a i prihrana je odmah.E da i listovu budu lijepi sjajnismile187
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2007 u 18:19
Bila je do plafona u dnevnoj sobi, pa sam je odrezao iznad zemlje, a ova je sada stara 4 godine. Preko leta mi je vani na terasi, a zimi je držim u kući. U jesen pre nego je unesem u kuću odrežem svo adventivno korenje. Kada sam je proletos izneo na terasu bio je hladan vetar pa su donji listovi stradali, ali neću da ih odrežem dok se sami ne osuše.
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2007 u 18:01
Super je,koliko je stara?
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2007 u 17:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.