Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Voće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jagode penjačice Mont Everest
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jagode penjačice Mont Everest

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
BubaSanja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BubaSanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 11:46
Mamaa, obavezno javim. Poslala sam narudžbenicu u utorak.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marijan023 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 23:44

Meni nikako taj Šibenik ne izlazi iz glave...daj dedaželjko uslikaj te šibenčanke pa da ih i mi vidimo....smile219

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 23:00
ajde javi kad ih dobiješ--ja baš jučer pitala susjeda- još mu nisu stigleLOLLOLLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
BubaSanja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BubaSanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 17:32
Ja naručila ove iz Šibenika pa kako bude.

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 13:44

I moje iz Čakovca dobro napreduju....jedna ima već 3 cvijeta

A kako ćete ih penjati??
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 09:19
Valjda su moje najnaprednije, ja ću jesti jagode, a fora mi je zovem ih "jagode od Jagode", tako je sotalo, izvini Jagoda, ali to mi je sad fora.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 08:32
meni su stigle jagode iz čakovca- sve u roku dva danaSmile posađene su i čekam pomak.
susjed koji je naručio jagode iz šibenika prije dva tjedna još nije dobio
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 23:39
evo još jedan pogled na jagodice pred par dana,današnji pogled je puno napredniji....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 23:32
posađene jagodice u vrtu sa svojim štapovimav
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 23:28
evo jagode iz Čakovca spremne za sadnju....
sutra je novi dan
Na vrh
dedaželjko View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dedaželjko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 22:43
JAGODE RASTU IZ ŠIBENIKA, JOŠ MALO I BITI ĆE RODA. Tko ne vjeruje da na hrvatskoj zemlji sve dobro raste treba tu zemlju i voljeti.
 Sretan vam Uskrs svima i onima za sedam dana jer Uskrs je za sve ljude isti ako ga uvažavaju i poštuju.
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 18:03

A što je sa jagodama iz Šibenika. Jesu li se primile i dali rastu? Pišite....smile217

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 17:43
O marijane baš mi je drago da si ovo napisao, jer upravo sam svoje posadila,      pa ćemo vidjeti kako će se ponašati,  ako bude ok kupit ću još.
RIJEKA

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 16:27

Svih mojih 5 jagoda iz Čakovca su ponosno digle list u zrak a u jednoj se već vidi i cvijtni pup....idemo na Mount Everest.......smile57

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 06:29
Moje jagodice se moče i slijedi sadnja ali sutra pošto danas idem na kratki put,pa na posao,a navečer mi se neće baš dati saditi.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:36
Još odgovor Jassminu kojem ujedno želim dobrodošlicu u naše društvo.Odnos euro-kuna je  1euro =7,51kuna,a pozivni za HR je 385.Pozdrav smile213
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:27
Da se samo nadovežem vezano za poštarinu.Naime poslano je sa HPEKSPRES-om ne običnom poštom,te zato stigne za 1 dan ali je skuplje od obične pošte.Izbor pošte određuje pošiljatelj,ako se ne dogovori drugačije kod narudžbe.Zato ako želite manje troškove i duže čekanje inzistirajte na običnoj pošti,ukoliko je smile216moguće.          
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:13
Da, je čudno, ali to je što je - jagode su tu, a mi smo troškove poštarine podjelile na 5, pa nije strašno.
RIJEKA

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 21:19
poštarina 58 kn????? ja naručila 10kom- pa to nije normalnoAngryAngryAngryAngrypoštarina me dođe pun kufer....budala nisam pitala za poštarinu, računam normalna tarifa- pa kaj su zapakirane u zlatni papir???
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 21:14
Mi smo večeras podjelili jagode, sad nas čeka sadnja i naravno konzumacija. Ima nas dosta, pa ćemo razmjenjivati iskustva. naše su jagode iz čakovca - izgledaju super.

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.