Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 201202203204205 243> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takvo slično samo nije bilo tak ljepo oblikovano sam bila vidjela još prije 3 god kod jedne gospođe i komentirala mužu da bi mogao takvo nešto i nama napraviti. Možda ga sada uspijem i nagovoriti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala i tebi griva, je dobar je ,a da se na svašta nagovoriti - ima zlatne ruke, pa moram to iskoristiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
cvjetni stup genijalna ideja, muž ti je zakon!! :)))
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
jedino kad bi nagovorila muža da na more idemo tamo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
[QUOTE=inaja]stub je super stvarno efektan pogotovo kad se sve rascvjeta
Inaja valjda ćeš ga onda doć vidjeti u živo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Eto konačno - ima tko zna, draga moja baš ti hvala, odmah pišem: delospermum, imamo i osteospermum, bar je lako za zapamtit.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
stub je super stvarno efektan pogotovo kad se sve rascvjeta
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Onaj sukulent što nam je Lantana dala ti se zove delospermum.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Morala bi je pitati, poslat ću joj sliku, pa ćemo saznati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A da li znaš koje boje će ti cvjetati, da li ti je to možda rekla Lantana???
![]() |
|
![]() |
|
Baš ti hvala netko je već to rekao, dobila sam ga od lantane i tako mi super napreduje, da sam baš sretna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša puna si inovacija, ova posljednja je odličnaaaaa!!!
Komplimenti i tebi i mužu...
Cvijeće ti fino cvate, vidim sve napreduje, a kod mene još ništa...
A onaj sukulent za koji ne znaš ime sam i ja kupila pod imenom pustinjska ruža i cvjetat će žutim cvjetićima...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jako interesantna vaza
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ovdje znaju koristiti za jagode ili za razlicite zacine u jednoj posudi sa puno rupa u slojevima.
|
|
![]() |
|
Hej pozvana, napisala sam već naprejed, plastična cijev, promjera 20 ili 25 cm, visine 70 ili koliko želiš, brusilicom se zareže na 6 mjesta, pa se grijanjem savine, a boca stavi kao kalup i to je to - jeftino, uz malo truda, a cijev može biti neka otpadna, mi smo užicali na gradilištu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Gdje toga ima za kupiti? ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno trisa svaka čast,koji krasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša je stvarno jedna velika vridnica, neumornog duha, kod nje vridi ona uzrečica "u radiše svega bijaše"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće pri moru... Brže nego kod nas u unutrašnjosti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala svima, niho opako prijeti, ali kad treba doći na dogovoreno mjesto, onda neć, kao da je taj Bihać na Marsu, ma ajde molim te dođi u moje dvorište i biraj.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 201202203204205 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |