Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 40>
Korisnik
Poruka
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 12:50
Tako i izgledam. Zauzmem cijeli cockpit pa MM dobija mlade kad skače preko mene, kave i čikobernice.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 12:53
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ukrala sam nani ovu sličicu, jer je baš za Verinu temu.Kad dođe ljeto, Vera će baš ovako, a nas tko šljivi. Zato skuplja sukulente i kaktuse da ih može ostaviti, bez zaljevanja

He, he, treba znat! Pa neću napuniti vrt vodenikama.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 12:56
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Da se razumijemo, Bešlić mi je uvalo samo kaktus (pošteno platila, mislim 5-10Kn). Čovjek je 20 god mlaći od mene 15 cm nii od mene i 30-40kg lakši od mene.

Mogu si samo zamisliti kako ti je to čovjek uvaljivao, a ti jadna nisi mogla odbiti , ma strašno...smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 13:49

Da se razumijemo, Bešlić mi je uvalo samo kaktus (pošteno platila, mislim 5-10Kn). Čovjek je 20 god mlaći od mene 15 cm nii od mene i 30-40kg lakši od mene.

Taman moj broj-smile96vidi me već sam na leđima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 14:52
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Mogu si samo zamisliti kako ti je to čovjek uvaljivao, a ti jadna nisi mogla odbiti , ma strašno...smile96

Da ja vikala "U pomoćsmile226" Bježala, jecala i onda mi Triša prepriječila put. Nju nisam mogla zaobići, i eto tako sam ga kupila.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 14:55
"Kud plovi ovaj broj - kud Veru odnosi"- vidite kako se nagnuo brodić nitko joj ne može držati ravnotežu.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:01
To on treba biti nagnut kad je pod jedrima. Zezaj me ti, ali moja težina dobro dođe za balans proda kad se jedri. MM ni inkvizicija ne bi natjerala da to prizna.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:07
Vjerujem ja to, mene su uvijek tjerali, i bili ljuti (no u mladosti) jer moja se g... nikad nije močila u moru.
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:32

P.S. znam da imaš sad ferije. Peglanje ti neće pobjeći.
Dogovoreno!Thumbs%20Up Iako MRZIM  peglanje, za mrvicu tvojih kaktusa se isplati!
Od sad dalje ne peglaj, dolazim!smile115
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:39
P.S. Moja Bešlićeva faucaria je u kući i donijet ću ti mali djelić! Mali, zato jer je sva mala!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:54
1. Mislila sam TVOJE peglanje u smisli čekat će te. Ma kad imam goste ne peglam ni ja, a kamo li da gosti peglaju.

2. Ne diraj malecku. Nikad ju nisam dijelila pa nisam sigurna u posljedice. Nabavit ću ju ja, ne brini.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:03
Evo poglrd na plavi jastučac malo iz daljeg. Tulipane bi trebalo odrezati ali mi je još žao. Meni koka zraki iz daleka još lijepo izgledaju.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:06

Kad smo već na "izdaleka" evo i malo livade (opet). Sušilo za robu ne bi bio neki ukras, ali što je tu je.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:08

Jedva čekam da mi se rascvjetaju.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:10

Ove ste već vidjeli, ali su se pojavili novi cvijetovi pa i nova samohvala.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:12

Na ove aquilegijice me podsjetila Franjica. Ovo je mama

i kći. U lošem je društvu, ali ćemo se pobrinuti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 13:52
Jooooj, draga Vera - livada je božanstvena !! Moja trava je tako loša da smo ju pošpricali (ne nju nego korov koji je apsolutno prevladao) i sad ćemo to iskopati, pa malo svježe zemlje dodati i tada novu travu posaditi... A ovo tvoje je, mmmmmmm.....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 14:13
Nije ni ovo engleski travnjak, nego korov ali se srećom na slici ne vidi.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 15:53
VeraThumbs%20UpBig%20smile

A trava, pa imaš pravo najljepša je ova obična livadska. Sa tratinčicama, maslačkom a eto kod mene i još po nekog i puno ljubica.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 16:38
Pa jeli moguće da Triša ovo još nije vidjela ,prva ,a ja jesam . Šta bi rekla na ovu krasotu , svemu se divite , svakoj biljci i od mene ste napravili osobu koja će i travkicu preskakati zbog velike ljubavi prema cvijeću prirodi i dr.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.