Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 49>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 10:41
uf....morat ću ograditi još jedan dio zemlje....samo da dobijem na lotu Tongue

uzela sam crvenu vejgelu u Peveca....seni mi je poslala reznica....lantanin poklon sutra stiže....Smile a o sjemenu da ne pričam Big%20smile

Tija kod mene svako malo zagonetke....vidit ćeš tek kad sjeme počne nicati....zagonetka do zagonetke LOL

Otok bit će opet rikole....a i ovako je lijepa...rascvjetana Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 10:44
Ej, ja se ne kužim u poljoprivredu ovo što se dogodilo s rukulom-rikulom to nije dobro? Ja vidim lijepe cvijetiće, ali.... Daj me prosvijetli molim te.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 10:48
previše sam posijala prošle godine i nismo ju uspjeli pojesti i otišla je u sjeme kako bi rekli ovdje kod mene.....ne znam kakva bi sad bila za jesti...možda da probam? Tongue 
za par dana ću posijati novu .... ovaj put manju količinu LOL
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 10:50
hvala, jer zbilja nisam kužila u čemu je problem
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 17:59
prvi cvijet na kameliji

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:03
bajam cvjeta a šljiva će uskoro

i jorgovan i kerija /sory loša slika/ su spremni

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:08
ovo je prošle godine preneseno sa krša u moj vrt i izgleda da mu se svidilo kod mene

neka vrsta mlječike

pelin

ivančice i stolisnik /žuti...on nije iz prirode ali imam i bijeli ali sam ga zaboravila slikati :P/

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:12
i lovor će prvi put cvjetati

iberis je počeo

sjeme na sve strane niče...i posijano i neposijano...a ja ponovno za pola nisam zapamtila gdje je što LOL kad malo naraste ide na identifikaciju hehe
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 19:22
Iris cvit kamelije  je predivan, drugačiji je od moga.
Ostali dio cvjetnjaka je isto super, dobro to tebi ide smile99smile141
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:03
kamelija predivna:))),i moja je crvena.
napokon sve pocije da cveta
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:03
predivno iris,kamelia je prekrasna smile73
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:09
iris, reci mi molim te da li taj pelin ima aromaticno lisce, mislim da imam nesto slicno u vrtu ali ne znam mu ime,i ako znas mozda latinsko ime stvarno bi mi puno pomoglaHug.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:52
hvala svima Smile

zvrk pelin ima aromatično lišće ali ne znam točno koji je ovo jer navodno ih ima više vrsta
evo tu je tema o pelinu pa najbolje da pitaš one koji bolje znaju:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 08:33
Iris, konačno se i tvoj predio počeo buditi. Kamelija ti je predivna, a obožavam cvijet bajama(mendule).
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 08:39
Ma,Triša,budi se i kod nje svašta samo nam je Iris malo lijena(ko  joj to govorismile42)redovito slikati svo cvijećeBig%20smile
pelin je prelijep,kako su mi medeni takvi grmićiEmbarrassed,ma sve je krasno čak i sad,kad se nije rascalo jošsmile71
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:33
Iris, tvoj pelin me vratio u djetinjstvo. Pokraj kuće u kojoj smo ivjeli bilo je razoreno od bombardiranja (II.svj.rat sad znaš koliko sam stara) i bilo je jako puno pelina. Pred par godina sam primjetila da ga više nigdje nema. Došao red i disciplina pa nestaju stari "korovi".  
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:28
Sve je krasno, ali mlječika ti je zakonThumbs%20Up Još nije procvala?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:15
Iris smile227kako ti je sve lijepo krenulo.

Uživaj!!!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:19
HvalaHug
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:07
Pravo proljeće u vrtu. Kamelija je lijepa kao i moja, sličeWink.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.