spring- nudi |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:27 |
Evo imam za udomiti... magnoliju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja bi ju rado udomila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
:)))) ovo je bilo brzo :).. ako bude dogodine neka mladica nek ostane zapis da se javljam :)))))
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kako ti je uspilo zapelcat je?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Pa pustila je sama izboj tak da budem samo skopala s korijenom.. ali ima još jedna manja koja je zapiknuta i ne vene već je i dalje u životu već barem dva mjeseca.. polomljena je bila grana kada se bor bacao s kata pa ju je mm samo zapikao u zemlju.. ona je nešto manja.. ak se primila.. šaljem i nju...
Boja je ono bijelo ljubičasta... |
|
![]() |
|
Imam i nešto što ja zovem naranđasti ljiljani.. pripada porodici ljijana, naranđaste je boje, razmnožava se dijeljenjem
To nešto zove se graničica Našao bi se i koji iris.. ali nažalost boje im ne znam.. pokušat ću obe godine obilježiti Te mogu ako kome treba za koji tjedan iskopati kale bijele.. imam ih u vrtu.. ne biste vjerovali na sjevernoj strani.. ne pokivano ih i ne smrznu nam se... Videjla sam da su počela izbijati pa ih mogu malo i prorijediti |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja bi malo kala
![]() Inače imala sam ti namjeru poslati nešto jagoda, ali sam stalno u gužvi i nikak da to dođe na red ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vidim da se mi budemo našle na kavi definitivno
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kome šalješ tu malu? ![]() |
|
![]() |
|
Evo budem sutra dobro pogledala.. veli mm da mu se čini da ih ima više oko stabla a ne samo jedna kak sam ja videjla.. pa javim izvještaj.. može?
|
|
![]() |
|
pribilježi me negdje
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
I ja bih kale.
![]() |
|
![]() |
|
Evo čim prođe Uskras bacam se na kopanje.. šaljite mi adrese na pp sa željama...
|
|
![]() |
|
Sinoć sam pročitala negdje da neko traži sansaverije ili svekrvin jezik...nek se javi.. našla sm kod mame..
|
|
![]() |
|
Evo ako ko ima u vidu podijeliti koju bougainvilleaju neka me se sjeti!!
![]() |
|
![]() |
|
Ja cu ti poslati bougenviliju...imam onu našu rozu, običnu...stavila sam neke grane zakorijeniti pa neka samo potjera koja ide k tebi...
|
|
![]() |
|
Hvala frida!!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja bih jako udomila sansaverije ako ih još imaš!
unaprijed hvala!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ako još ima grančica magnolija i koja bijela kala,ja dižem ruku
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
I koje su perunike?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |