Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jutros malo prošetala vrtom i tako gledajući ugledam clematis,koji me je obradovao svojim prvim cvjetom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma bolan u Jasmine svega ima iznenadićemo se kad postavi ,zna ona da smo mi nestrpljivi
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja očekujem sličice prinova. Da zajedno uživamo u njihovom izrastanju.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Naslov baš odgovara.Carstvo, možda malo po m2 ali veliko predivnim izborom.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće i pokloni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
predivno,potvrdujem,danas vidjeno u živo....Samo ima toga još,što krije od nas..Prdivnih prinova ima,koje su se skupile predhodni mjeseci.....Čekam i te slike...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
I ovaj salix od Alise-hvala Alisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I bilo je i prelijepih poklona
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Prelijepi zumbuli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i nekoliko tulipana koji su me danas obradovali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ova magnolija mi se jako sviđa,mislim da će na popis
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
magnolija je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Crni tulipan i bijela magnolija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tulipan, a tek magnolija - sve jedno ljepše od drugoga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Procvjetala i zvjezdasta magnolija iako je samo oko 1m visine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Jasmina za sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jasmin,predivno je
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa,prekrasno cvjeće imas!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Crni tulipan, meni znači uvijek nešto posebno, moja mama mi uvijek priča da kad sam se ja rodila početkom maja mjeseca, buket koji je dobila u rodilište bili su crni tulipani.
Ja imam dva u vrtu i jako mi kasno cvatu sad se naziru samo pupoljci.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |